BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
02.Novembar 2022

Portonovi - Mjesto za sva četiri godišnja doba

Ovog ljeta Portonovi je bio epicentar dešavanja na crnogorskoj obali, a to nastoji da ostane i u vrijeme praznika. Rizort ne živi samo tokom ljetnjih mjeseci, već u njemu tokom čitave godine pulsiraju različite kulture, stilovi, tradicije, danonoćni zabavni i kulturni programi. Tokom jeseni i zime, posjetioci iz cijelog svijeta takođe mogu uživati u jedinstvenom spoju luksuza, vrhunskih nekretnina i dizajna, kao i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva. Raznovrsna ponuda i program bogat događajima mame goste da posjete Portonovi i steknu jedinstveno iskustvo tokom svakog godišnjeg doba. Ovaj luksuzni rizort domaćin je brojnih atraktivnih događaja, a posjetioci uvijek mogu da dožive iskustvo drugačije od svih prethodnih, upotpunjeno ponudom smještaja, restoranima sa raznovrsnim jelima, kao i modernom umjetnošću, zabavnom i kulturnom scenom. Sve ovo je razlog više da za jedno od narednih planiranih putovanja odaberete baš Portonovi, koji je jedna od najboljih i najpoželjnijih crnogorskih destinacija.

Portonovi – A Place to Enjoy All Year Round_1_alt

Nezaboravno praznično iskustvo

Bliži nam se sezona praznika i baš sada je idealno vrijeme da dobro promislite gdje ćete ih provesti sa svojim najmilijima. Upravo to je idealan period da pobjegnete koji dan na more i upoznate se sa zimskim čarima primorskog načina života. Šum samo jednog morskog talasa biće vam dovoljan da odvuče svakodnevne probleme daleko na pučinu, kako biste se vi prepustili uživanju. Ukoliko se odlučite za ovakav bijeg od stvarnosti, Portonovi biće savršena adresa nakojoj ćete stvoriti uspomene koje ćete pamtiti cijeli život.

Od 3. decembra do 8. januara, Portonovi će postati pravo naselje iz bajke - mjesto posebne magije u kome će zimske noći obasjati svjetla svečanih ukrasa i jedinstvene igre svjetlosti i muzike. Raznovrsni događaji za sve generacije, praznični bazar sa najboljom ponudom delikatesa i kreativne radionice za najmlađe, u kombinaciji sa laganim morskim povjetarcem, napraviće idiličnu atmosferu, savršenu za druženje sa najmilijim osobama. Očekuju nas i koncerti regionalih zvijezda, domaćih bendova i DJ-eva, a nakon programa, zabava će se nastaviti u našim lokalima, uz uživanje u specijalitetima različitih internacionalnih kuhinja, aromama iz najrazličitijih krajeva sveta, egzotičnim koktelima, šampanjcu i dobroj muzici.

Jedan od događaja koji sigurno ne smije propustiti je Magični šou – light, laser & music show, dramatična instalacija koja će tokom pet dana, od 14. do 18. decembra osvijetliti noćno nebo iznad rizorta.


Portonovi – A Place to Enjoy All Year Round_2-alt

Zabavni programa i dekoracije su pažljivo birani tako da ostave  utisak i u svima probude interesovanje. Portonovi će biti mjesto posebne magije, savršeno za završetak ove i početak Nove godine. Pažnja je usmjerena i na najsitnije detalje, što ćete imati priliku uskoro i da vidite.

Neke aktivnosti i događaji u Portonovom rezervisani su samo za odrasle, pa je međunarodni vrtić s licenciranom metodologijom rada sa djecom prava adresa na kojoj mogu uživati naši najmlađi gosti, dok se njihovi stariji članovi porodice bezbrižno provode. Visoko kvalifikovani tim edukatora i saradnika u Boka School International pružiće najmlađima ugodan boravak i tretirati svako dijete kao jedinstvenu ličnost.

Bilo da se radi o romantičnom odmoru u dvoje ili višegeneracijskom odmoru za cijelu porodicu, welness druženju sa prijateljima ili posebnom iznenađenju za djecu, Portonovi kao destinacija savršeno odgovara svim gostima. Ove zime svi mogu da se odmore i dožive najradosnije doba godine sa svojim najmilijima, daleko od gužve i gradske vreve.

Portonovi – A Place to Enjoy All Year Round_3_alt

Najtraženija adresa na Jadranu

Smješten na više od 26 hektara duž jadranske obale u živopisnom Bokokotorskom zalivu, Portonovi je postavio nove standarde aktivnog odmora i života, za one koji traže najbolje. Poštujući vjekovno nasljeđe lokacije, projektni tim je uvidio da se sve buduće aktivnosti moraju fokusirati na pružanje iskustva koje će inspirisati svakog gosta, kreirajući nešto posebno za svaku generaciju gostiju i posjetilaca.

Portonovi – A Place to Enjoy All Year Round_4_alt

Ušuškan u samom srcu zaliva, na manje od sat vremena vožnje od međunarodnih aerodroma u Tivtu i Dubrovniku, Portonovi nudi i mogućnost pristanka u savremenu marinu, kao i prostran privatni garažni prostor. Sve rezidencije, koje variraju od jednosobnih apartmana do raskošnih vila, dizajnirale su svjetski poznate arhitekte, zbog čega odišu vrhunskim stilom, luksuzom i komforom.

U ponudi su savremeni Marina stanovi koji se nalaze na samoj obali i imaju direktan pristup marini, kao i Sky vile sa prostranim penthaus apartmanima i privatnim terasama sa kojih se pruža pogled na cijeli zaliv. Takođe, u samom srcu rizorta nalaze se rezidencije koje odišu kombinacijom mediteranskih, venecijanskih i crnogorskih motiva, koji krase i sofisticirane One&Only privatne domove, inspirisane jadranskim azurnim morem i smaragdnim dolinama.

Jedna dodatna pogodnost je što će se o vašem domu Portonovi tim brinuti 24/7. Upravljanje nekretninom zna da bude posao sa punim radnim vremenom, a većina vlasnika nema vremena da im se posveti u potpunosti. Upravo zato, zgodno je imati stručni tim za brigu o rezidenciji - od čišćenja i održavanja, pa sve do uređenja frižidera, Portonovi tim biće vam na usluzi kad god vam je potrebno.

Portonovi – A Place to Enjoy All Year Round_5_alt

Informacije o rezervaciji smještaja - stay@portonovi.com.

Za više informacija o rezidencijama pišite na enquiries@portonovi.com.

Za više informacija o predstojećim dešavanjima pišite na events@portonovi.com.


PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još