BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
11.Jul 2023

Mamma Mia! Portonovi će ugostiti ABBA Symphonic Tribute Show koji donosi bezvremenske hitove

Ljetnju sezonu smo čekali predugo, ili je to samo subjektivni osjećaj? Svakako, sada kada je konačno tu, biće ispunjena zabavom! A gdje bolje provesti dugo iščekivani ljetnji odmor nego u prelijepom rizortu u Crnoj Gori, koji ima sve što vam može zatrebati i još mnogo toga? Portonovi je mjesto na kojem ćete provesti najbolji ljetnji odmor i odmoriti kao nikada do sada. Zašto da na to ne dodamo malo zabave? Portonovi će biti domaćin jednog veoma uzbudljivog događaja na kojem će ABBA Symphonic Tribute Show nastupati ovog jula! Ovo će biti posebno iskustvo i nastup za pamćenje – samo zamislite kako ćemo svi uglas pjevati bezvremenske hitove...

Pogledajte kako dobro Portonovi i bezvremenski hitovi idu zajedno:

Gimme Gimme Gimme… uživanje u ljetnjem odmoru sa stilom!

Vrijeme provedeno u Portonovi rizortu podrazumijeva da ćete moći da odmorite, uživate i zabavite se. Izborom Portonovog kao mjesta za odmor, dobijate niz benefita koje rizort pruža. Od privatnih bazena do pješčane plaže i plažnog bara, vaše vrijeme ovdje biće provedeno na kvalitetan način u jednoj od naših sjajnih nekretnina za iznamljivanje koje će odgovoriti na sve vaše zahtjeve. Sve što vam može zatrebati je nadohvat ruke – kafići, restorani, supermarket, apoteka i još mnogo toga.

I Have a Dream… da provedem ljetnji odmor u rizortu u kojem će uživati i moj partner/ka i djeca.

Svi uzrasti će se odlično provesti u Portonovom. Mislili smo i na odrasle i na djecu. Nećete morati da smišljate raznorazne načine da ispunite vrijeme djeci dok ste ovdje, jer smo mislili i na to. Djeca su naši omiljeni gosti i nudimo prvoklasne opcije za zabavu organizovanu specijalno za njih.

Thank You for the Music… Portonovi i brojni koncerti i DJ nastupi planirani ovog ljeta.

Portonovi ima pažljivo osmišljen kalendar događaja u kojem ima ponešto za svačiji ukus. Događaji su raznovrsni, ali koncerti privlače najviše pažnje. DJ sesije na otvorenom organizuju se tokom cijelog ljeta, kao nastupi lokalnih umjetnika, ali i neki od uzbudljivih koncerata koji tek dolaze, kao što su ABBA Symphonic Tribute Show, Queen Symphony Sensation, Gypsy BalKan Orchstra i drugi.

The Winner Takes It All… uključujući i ljetnji odmor u Portonovom

Portonovi je dio raja na zemlji, sa predivnim pogledima na Bokokotorski zaliv, uz činjenicu da su sve pogodnosti koje vam mogu zatrebati dostupne u okviru rizorta. Svi koji odluče da počaste sebe odmorom od pet zvjezdica ovdje, sigurno će se osjećati kao pobjednici.

Abba Symphonic Tribute Show može biti jedan od razloga da odaberete Portonovi za ljetnji odmor ove godine – i da, pjevanje uz bezvremenske hitove kao što su Dancing Queen, Money, Money, Money i mnogi drugi jeste dovoljan razlog. Ipak, kada dođete ovdje, sigurno ćete se zaljubiti u naše luksuzne nekretnine za iznajmljivanje, jer ćete baš u njima sa svojim voljenima stvoriti uspomene koje ćete pamtiti do kraja života.

Dajte priliku Portonovom ovog ljeta, odaberite iz naše ponude luskuznih nekretnina za iznajmljivanje koje će vas oduševiti. Doživite odmor iz snova sa porodicom ili voljenom osobom i uživajte u svemu što rizort ima da ponudi!

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još