BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
LUKSUZNI ŽIVOTNI STIL

PORTONOVI NEKRETNINE

PORTONOVI NEKRETNINE

Luksuz po mjeri onih koji znaju da uživaju

Arhitekti svjetske klase su s ljubavlju radili sa prirodnim okruženjem na vjekovima starom istorijskom mjestu u samom srcu Bokokotorskog zaliva kako bi razvili Portonovi – rizort iz snova koji nudi komfor koji možete poželjeti. Atraktivne rezidencije u mediteranskom stilu čekaju svoje vlasnike da uživaju u veličanstvenom pogledu na more i planine u prostranim luksuzno opremljenim enterijerima, energetski efikasnom tehnologijom i detaljima kojima je posvećena posebna pažnja.

Upoznajte se sa našim pažljivo odabranim portfoliom luksuznih nekretnina u Portonovom, uključujući  sjajne rezidencije u naselju, udobne i predivno dizajnirane Marina apartmane, luksuzne Sky vile i One&Only privatne domove sa prelijepim pogledom.

Pošaljite upit Zakažite poziv

REGISTER YOUR INTEREST

POTPUNO OPREMLJENE REZIDENCIJE

Potpuno opremljene luksuzne nekretnine za kupiti

Prelijepi Portonovi rizort, prostire se na 26 hektara zemljišta na obali  i skoro 2 kilometra morske obale i ima više od 200 rezidencija - od brendiranih vila, penthausa, luksuznih rezidencija sa privatnim bazenima i vrtovima, do apartmana. Ovo je rizort u kom ćete sreću naći u spokojnom pogledu na more i planine, a prijateljstva se sklapaju sa ljudima koje ste  sanjali da ćete upoznati.

Pogodnosti za vlasnike stanova

Posjedovanje stana u Portonovom donosi mnoge pogodnosti

Smješten u samom srcu Bokokotorskog zaliva s pogledom na planinu Lovćen, Portonovi je najekskluzivnija crnogorska rezidencijalna zajednica koja nudi izbalansirani život pun autentičnih iskustava za dušu i sva čula. Ako tražite savršeno mjesto za odmor od svakodnevnog života, našli ste upravo to što ste tražili.

U pažljivom planiranju Portonovog, pridržavali smo se najviših standarda  zaštite životne sredine i društvene odgovornosti kako bi se rizort u potpunosti stopio sa prirodom i pejzažom, pružajući vlasnicima rezidencija lak pristup bogatoj istoriji i kulturi regiona.

Posjedovanje nekretnine u Portonovom daje mnoštvo mogućnosti i prednosti.

Odabirom iz niza dostupnih vrsta nekretnina, novi vlasnici mogu da prilagode upravljanje nekretninom tako da odgovara njihovom stilu života i potrebama ulaganja. Nekretninu možete imati samo za sebe i svoju porodicu, a možete je i iznajmljivati uz 24-satnu pomoć našeg posvećenog tima za upravljanje.

€5bn

milijardi eura investicija u luksuzne rizorte u narednim godinama

2.6m

Total global visitors in miliona međunarodnih posjetilaca u 2019

2025

godina kao datum ulaska Crne Gore u Evropsku uniju

5

najbrža rastuća turistička destinacija u svijetu

6%

rasta u turističkom sektoru

5%

prognoziran ekonomski trend u sljedećih 36 mjeseci

9%

fiksna poreska stopa na dohodak i dobit

3%

porez na promet nepokretnosti

Finansijski benefiti

Pogodnosti za vlasnike stanova u Portonovom

Povoljna ekonomska situacija u Crnoj Gori i poreski režim, kao i izvjesno članstvo u EU dodatni su razlozi za posjedovanje nekretnine u Portonovom. Mnogobrojne strane investicije, okruženje pogodno za poslovanje, i dobre poreske stope pokrenuli su razvoj ovog prostora, stavljajući ga u sam centar najpoželjnijih destinacija u Evropi.

  • 3% poreza na promet nekretnina 
  • 0,1 – 1% poreza na nekretnine godišnje
  • Progresivna stopa poreza na dobit 
  1. Do 100.000,00 eura -> 9%;
  2. Od 100.000,01 eura do 1.500.000,00 eura -> 9.000,00 eura +12% na iznos preko 100.000,01 eura;
  3. Preko 1.500.000,01 eura -> 177.000,00 eura +15% na iznos preko 1.500.000,01 eura.
  • 21% standardni PDV
  • 0% poreza na penziju

Upravljanje nekretninom

Uložite bezbrižno

Naš ekspertski tim ima individualni pristup koji konstantno oduševljava vlasnike rezidencija. Sjani tim nudi širok spektar usluga – od čišćenja, održavanja i upravljanja nekretninom za izdavanje, do posebnih ugostiteljskih usluga, što budućim investitorima pruža bezbrižnost i odličnu priliku za ulaganje. Naš tim vodi računa o svemu da se vi ne biste izlagali nikakvom stresu.

Istražite rezidencije

ZAŠTO DA POSTANETE VLASNIK STANA U PORTONOVOM

Sve pogodnosti na korak od vas.

Savršen za sve generacije

Kao destinacija aktuelna tokom svih godišnjih doba, Portonovi ima raznovrsnu ponudu. Bilo da volite jedriličarstvo, ili neka prefinjenija iskustva kao što su otmjeni restorani, ili jednostavno želite da uživate u pogledu na more i planine koji oduzima dah – sigurni smo da će ovdje sva vaša očekivanja biti ispunjena.

Prestižna zajednica

Ogledate se u ljudima sa kojima se družite. Jako smo ponosni na kvalitet života i životni stil ljudi koji prepoznaju benefite života i posjedovanja nekretnine u Portonovom. Postanite član naše odabrane zajednice i iskoristite sve benefite.

Izvanredan život

Naša destinacija iz snova nudi vrhunske usluge na koje zamjerku nemaju ni najzahtjevniji klijenti u potrazi za luksuznim životom. Bilo da ste stanovnik ili gost, imaćete pristup brojnim sadržajima i aktivnostima u rizortu. Kao vlasnik nekretnine u Portonovom, dobijate usluge i pogodnosti prilagođene vašim potrebama.

Mir mediteranskog načina života

Autentična atmosfera Portonovog vas zove da se prepustite ovom čarobnom mjestu sa blagom klimom, svježim vazduhom i prelijepom prirodom, koje pruža širok spektar mogućnosti za uživanje. Kako ćete provesti dan – u posjeti spa ili fitness centru? Ili ćete odigrati partiju tenisa?


Prijavite se za online konsultacije