BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
17.januar 2023

Ključne stvari na koje treba obratiti pažnju pri kupovini nekretnine

Kupovina nove nekretnine sigurno je jedna od najznačajnih i najuzbudljivijih odluka koje ćete donijeti. Ali kupovina, takođe, može postati i dug proces jer ćete morati da uložite mnogo vremena kako bi vaš novi dom zadovoljio sve vaše uslove  – od lokacije, broja soba i veličine terase ili bašte. I naravno – da je potpuno u skladu sa vašim idejama.

Kako bismo vam olakšali, sastavili smo spisak stvari na koje treba obratiti pažnju prilikom obilaska vašeg novog potencijalnog doma u Portonovom. Imajte na umu da su nekretnine u našem predivnom naselju potpuno nove, tako da ne morate brinuti o onim stvarima koje predstavljaju uobičajene probleme pri kupovini nekretnine. 

Takođe, ako imate partnera, bliskog prijatelja ili člana porodice čije mišljenje posebno cijenite – povedite ih sa sobom u obilazak. Na taj način ćete saznati šta i oni misle. Ko zna, možda baš njima zapne za oko nekretnina koja se pokaže idealnom za vas. Ne zaboravite da napravite i nekoliko fotografija. Nadamo se da ćete u prelijepom Portonovom pronaći vaš dom iz snova. Srećno!

What to Consider when Purchasing a Property in Portonovi_img_1_alt

Pogled na more ili planine?

Svaka od nekretnina u Portonovom ima jedan od ova dva pogleda. Primjera radi, u Marina rezidencijama uživaćete u najljepšem pogledu na more, dok ćete urezidencijama u naselju imati pogled na planine. Dodatno, oni kojima se sviđaju rezidencije u naselju takođe će uživati i u mirisnim vrtovima koji ih okružuju. Pogled na mediteransko bilje u toplim ljetnjim mjesecima sigurno će vam postati mali ritual u kojem ćete svakodnevno uživati.

What to Consider when Purchasing a Property in Portonovi_img_2_alt

Koliko prostora trebate?

Bilo da kupujete nekretninu koja će postati vaše savršeno mjesto za bijeg od svakodnevice ili tražite prostrani dom koji će odgovarati vašoj porodici (i prijateljima koji vas posjećuju), u Portonovom imamo nešto po svačijem ukusu. Možete birati nekretninu čija veličina najbolje odgovara vašem životnom stilu. Naravno, ako nijeste sigurni, naš iskusni tim će predložiti nešto što će vam sigurno najviše odgovarati.

What to Consider when Purchasing a Property in Portonovi_img_3_alt

Balkon, bašta ili bazen?

Sve zavisi od vašeg životnog stila i šta vam se sviđa. Razmislite koji nivo udobnosti i luksuza vam je potreban da biste se osjećali kao kod kuće. Ako ste slobodni, možda vam je dovoljan i balkon; veće porodice bi mogle poželjeti privatni bazen umjesto zajedničkog. Po vašem dolasku u Portonovi, svakako ćemo vama posebno pokazati sve mogućnosti koje pružaju naše luksuzne nekretnine. 

What to Consider when Purchasing a Property in Portonovi_img_4_alt

Drugi dom ili nekretnina za iznajmljivanje?

Razmislite o tome kako planirate da koristite svoju novu nekretninu. Hoće li ona postati vaš drugi dom ili želite da postane nekretnina za iznajmljivanje? Ako nekretninu date na izdavanje, to će vam omogućiti puno brži povrat novca – zapamtite, svaka nekretnina se može iznajmljivati. Međutim, mnogo bolje „prolaze“ veće i one nekretnine koje imaju vrt ili bazen. Uzmite u obzir sve ove detalje kako biste donijeli najbolju odluku. Konsultujte se i sa našim iskusnim timom koji će vas posavjetovati oko iznajmljivanja, a može vam i ponuditi svoju pomoć i usluge. What to Consider when Purchasing a Property in Portonovi_img_5_alt

Pratite svoj osjećaj.

Kupovina nekretnine je dugoročna obaveza, ali ponekad, već na prvi pogled znate da je morate posjedovati. Birajte prema svom osjećaju. Ako ste pogledali nekretninu u savršeno subotnje jutro kada sunce sija, a ljudi u tišini pijuckaju kafu na balkonima - nedjelja je sigurno odličan dan za sklapanje ugovora.

What to Consider when Purchasing a Property in Portonovi_img_7_alt

Vrijeme je za sljedeći korak. Pretvorite svoj san u stvarnost i zaljubite se u jednu od naših rezidencija u naselju, Marina apartmana, Sky vila i One&Only privatnih domova. Besprijekorno dizajnirani od strane arhitekata svjetske klase, postaće prekrasan drugi dom – ili fantastična prilika za ulaganje. Popunite formular kako bismo bolje upoznali vaša interesovanja i pozvali vas da uživo pogledate nekretnine.

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još