BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

PORTONIOVI CRNA GORA

Dobro došli u Portonovi

Netaknuto jadransko odmaralište 

Dobro došli u Portonovi, idilično mjestašce u mediteranskom stilu koje se nalazi usred predivne prirode Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori.

Ovo je mjesto gdje se život čini nekako ispunjenijim, mjesto gdje dani teku lagano i gdje vrijeme možete u potpunosti iskoristiti kako želite. Svaki trenutak na ovom mjestu, koje je okruženo samo visokim planinskim vrhovima i Jadranom obasjanim suncem, otkriva nešto novo.  

Sa luksuznim domovima, Portonovi marinom svjetske klase i destinacijskim hotelom One&Only, Portonovi je vaš ulaz u Bokokotorski zaliv, i netaknuto okruženje ovoga dijela.

Boka Bay Montenegro

Ovo je Crna Gora, biser Jadrana. Ovo je zemlja veličanstvenih pejzaža, izvajanih smaragdnim planinama, tamnoplavim morem i upečatljivim, talasastim brdima.

The majestic natural beauty of Boka Bay

Nikada nećete zaboraviti svoj prvi pogled na Bokokotorski zaliv. Ovo je jedna od najspektakularnijih evropskih obala, veličanstveno područje koje je čuveno po svojoj istoriji, kulturi i prelijepoj prirodi.

Portonovi se harmonično uklapa u ovo područje koje je pod zaštitom UNESCO-a, kao dio svjetske baštine. Predstavlja savršenu polaznu tačku za istraživanje svega što Bokokotorski zaliv nudi, bez obzira na to da li idete pješke, brodom ili autom.

Ovo je zemlja za odvažne, u kojoj planinski putevi vode kroz stare gradove i gdje svako skretanje otkriva nešto novo. Od dana provedenih na moru pa sve do sunčanih poslijepodneva provedenih u istraživanju Perasta i Kotora, gradova sa bogatom istorijom, ovdje vas očekuju brojna iskustva.

Mediterranean living in the heart of the Adriatic

Mediteranski način života u srcu Jadrana

Dobro došli u Portonovi – Crna Gora

Mjesto za život

U Portonovom je svaki dan priča za sebe.

Portonovi je mnogo više od luksuznog rizorta. Ovo mjestašce je zajednica koja se razvija, mjesto na kome se ljudi sličnih shvatanja okupljaju da bi uživali u životu ispunjenim avanturom.

Da li ste spremni da se sami uvjerite u to? Trenutno je u ponudi ograničen izbor stambenih prostora za prodaju. Možete i iznajmiti neki od luksuznih apartmana, i živjeti Portonovi život tokom vikenda, sedmice ili čak i duže.

Otkrijte Portonovi

Nekretnine

Obezbijedite sebi mjesto u najpoželjnijem rezidencijalnom naselju u Crnoj Gori. Izaberite apartman, vilu ili penthaus svjetske klase i imajte dio samo za sebe u Portonovom.

Izbor nekretnina
Looking over the courtyard and pool at Village Apartments
Otkrijte Portonovi

Rizort

Portonovi način života nije rezervisan samo za vlasnike nekretnina u Portonovom. Unajmite luksuzan apartman ili vilu i iskusite život u ovom naselju.

Pretraga rezidencija
Otkrijte Portonovi

Portonovi marina

Zaplovite u susret novim doživljajima iz luke svjetske klase do koje možete stići za samo nekoliko minuta od svog doma. Saznajte više o Portonovi marini sa 238 mjesta za jahte i superjahte.

Otkrijte marinu
Looking over the boats towards the Marina Residences
Otkrijte Portonovi

One&Only Portonovi

Hotel koji u svom sklopu ima fine-dining, svjetski SPA brend i privatnu plažu je destinacija za sebe, a sastavni dio Portonovog. Prepustite se vrhunskom luksuzu u srcu rizorta.

REZERVIŠI
The exterior and pool at One&Only Portonovi
Novosti iz Portonovog

Posljednje vijesti I događaji

Vijesti
03 Jun 2024

Spektakularnim 3X3 Portonovi 2k24 Lite Quest otvorena sezona 3X3 Montenegro

Ovogodišnja sezona 3x3 Montenegro startovala je u Portonovom, spektakularnim 3x3 Portonovi 2k24 Lite Quest turnirom na kojem su se ekipe borile za put i nastup na Challenger Poitiers u Francuskoj!

Pročitajte cijelu priču
Vijesti
19 Maj 2024

Portonovi domaćin jedriličarske regate EST 105

Portonovi bio je domaćin jedriličarske regate koja je okupila 15 takmičara iz Italije i Crne Gore. Regata je vožena od Italije do Portonovog, a najbrži takmičari su stigli za deset sati i 30 minuta.

Pročitajte cijelu priču