BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

PORTONIOVI CRNA GORA

Dobro došli u Portonovi

Netaknuto jadransko odmaralište 

Dobro došli u Portonovi, idilično mjestašce u mediteranskom stilu koje se nalazi usred predivne prirode Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori.

Ovo je mjesto gdje se život čini nekako ispunjenijim, mjesto gdje dani teku lagano i gdje vrijeme možete u potpunosti iskoristiti kako želite. Svaki trenutak na ovom mjestu, koje je okruženo samo visokim planinskim vrhovima i Jadranom obasjanim suncem, otkriva nešto novo.  

Sa luksuznim domovima, Portonovi marinom svjetske klase i destinacijskim hotelom One&Only, Portonovi je vaš ulaz u Bokokotorski zaliv, i netaknuto okruženje ovoga dijela.

Boka Bay Montenegro

Ovo je Crna Gora, biser Jadrana. Ovo je zemlja veličanstvenih pejzaža, izvajanih smaragdnim planinama, tamnoplavim morem i upečatljivim, talasastim brdima.

The majestic natural beauty of Boka Bay

Nikada nećete zaboraviti svoj prvi pogled na Bokokotorski zaliv. Ovo je jedna od najspektakularnijih evropskih obala, veličanstveno područje koje je čuveno po svojoj istoriji, kulturi i prelijepoj prirodi.

Portonovi se harmonično uklapa u ovo područje koje je pod zaštitom UNESCO-a, kao dio svjetske baštine. Predstavlja savršenu polaznu tačku za istraživanje svega što Bokokotorski zaliv nudi, bez obzira na to da li idete pješke, brodom ili autom.

Ovo je zemlja za odvažne, u kojoj planinski putevi vode kroz stare gradove i gdje svako skretanje otkriva nešto novo. Od dana provedenih na moru pa sve do sunčanih poslijepodneva provedenih u istraživanju Perasta i Kotora, gradova sa bogatom istorijom, ovdje vas očekuju brojna iskustva.

Mediterranean living in the heart of the Adriatic

Mediteranski način života u srcu Jadrana

Dobro došli u Portonovi – Crna Gora

Mjesto za život

U Portonovom je svaki dan priča za sebe.

Portonovi je mnogo više od luksuznog rizorta. Ovo mjestašce je zajednica koja se razvija, mjesto na kome se ljudi sličnih shvatanja okupljaju da bi uživali u životu ispunjenim avanturom.

Da li ste spremni da se sami uvjerite u to? Trenutno je u ponudi ograničen izbor stambenih prostora za prodaju. Možete i iznajmiti neki od luksuznih apartmana, i živjeti Portonovi život tokom vikenda, sedmice ili čak i duže.

Otkrijte Portonovi

Nekretnine

Obezbijedite sebi mjesto u najpoželjnijem rezidencijalnom naselju u Crnoj Gori. Izaberite apartman, vilu ili penthaus svjetske klase i imajte dio samo za sebe u Portonovom.

Izbor nekretnina
Looking over the courtyard and pool at Village Apartments
Otkrijte Portonovi

Rizort

Portonovi način života nije rezervisan samo za vlasnike nekretnina u Portonovom. Unajmite luksuzan apartman ili vilu i iskusite život u ovom naselju.

Pretraga rezidencija
Otkrijte Portonovi

Portonovi marina

Zaplovite u susret novim doživljajima iz luke svjetske klase do koje možete stići za samo nekoliko minuta od svog doma. Saznajte više o Portonovi marini sa 238 mjesta za jahte i superjahte.

Otkrijte marinu
Looking over the boats towards the Marina Residences
Otkrijte Portonovi

One&Only Portonovi

Hotel koji u svom sklopu ima fine-dining, svjetski SPA brend i privatnu plažu je destinacija za sebe, a sastavni dio Portonovog. Prepustite se vrhunskom luksuzu u srcu rizorta.

REZERVIŠI
The exterior and pool at One&Only Portonovi
Novosti iz Portonovog

Posljednje vijesti I događaji

Vijesti
02 Mart 2023

Intervju izvršnog direktora za Vodič Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori 2023

Nakon perioda nepredvidivosti, radujemo se godini 2023. kao prilici za putovanja i istraživanja. Bogatiji za lekcije naučene tokom prethodne tri godine, naš tim je spreman da ovu godinu učini još uzbudljivijom. Praznična sezona u Portonovom je bila svojevrstan uvod iz kojeg se moglo vidjeti šta sve možemo. Tako je Portonovi praznična sezona bila uzbudljiv prikaz za ono što nam slijedi u mjesecima koji dolaze. Sa nestrpljenjem očekujemo nove zanimljive goste, koji mogu očekivati predivna iskustva i nezaboravne uspomene.

Pročitajte cijelu priču
Vijesti
16 februar 2023

Portonovi marina kandidat za najbolju marinu 2023. godine

Portonovi marina svjetske klase smještena u ekskluzivnom Portonovi rizortu nominovana je za prestižnu nagradu za najbolju marinu 2023. godine od strane The Yacht Harbour asocijacije (TYHA).

Pročitajte cijelu priču