BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
Dobro došli u Portonovi – Crna Gora

Otkrijte Portonovi

Otkrijte Portonovi

Drugačija vrsta odmora

Nigdje nije kao u Portonovom. Od dana provedenih na moru do prijatnih večeri pod zvjezdanim nebom, svaki dan nosi posebno iskustvo.

Ovaj predio, prepun skrivenih primorskih uvala i okolnih starinskih sela zaklonjenih ogromnim krečnjačkim vrhovima, idealan je za sve koji su avanturističkog duha.

Ipak, nekada želite samo da ostanete u blizini svoga doma. I tada, Portonovi obezbjeđuje sve što vam je potrebno - od prodavnica i galerija do teretana, kao i wellness centra. Uz sve to na raspolaganju vam je i privatna plaža sa bijelim pijeskom, otvoreni bazeni i mirisni vrtovi.

partialsRecords.img__alt

Pustolovine vas očekuju u Bokokotorskom zalivu, najupečatljivijoj evropskoj obali.

Gdje god da se nalazite u Portonovom, uvijek ćete imati pogled na suncem obasjani Bokokotorski zaliv. Ovo prostrano nautičko naselje već dugo predstavlja raj za pomorce, koji pristižu sa svih strana privučeni mirnom vodom zaliva i stalnim vjetrovima.

Naši najbliži susjedi su Kotor i Perast, dva vjekovna grada koja predstavljaju interesantan i intrigantan spoj prošlosti i savremenog doba. Crkve iz davnih vremena stoje tik uz dinamične noćne klubove, dok natkrivene tržnice leže u hladu velikih i zubom vremena načetih palata. Čini se da se iza svakog ugla nalazi nešto novo, sa izvanrednim prodavnicama, radnjama i restoranima koji čekaju na to da ih otkrijete.

Zalazak sunca nad Perastom, Venecijom Jadranskog mora

Otkrijte Portonovi

Savršen položaj

Sa atraktivnim položajem na obali Jadranskog mora, Portonovi se može pohvaliti dobrom povezanošću duž kopnenog dijela, ali i dalje od toga

Crna Gora se nalazi u centralnom dijelu jugoistočne Evrope i udaljena je svega nekoliko sati leta od istaknutih prijestonica, među kojima su Rim, Pariz i London, dok su Moskva i UAE udaljeni četiri, odnosno pet sati leta. Nakon slijetanja, možete očekivati jednostavno putovanje do Portonovog, sa dva međunarodna aerodroma koja su udaljena manje od 60 minuta.

Da li ste za izlet? Putevi u Crnoj Gori su živopisni i dobro održavani, a u bliskom okruženju su Hrvatska, Srbija i Bosna i Hercegovina kao idealna mjesta za vikend izlete.

Međunarodni aerodromi:
Tivat – 17 km jugoistočno
Dubrovnik – 35 km sjeverozapadno
Podgorica – 101 km jugoistočno

Illustrater map showing Montenegro

Otkrijte Portonovi

Život na novoj Rivijeri

Sa blagom klimom i relaksiranim lokalnim načinom života, ovaj predivan dio Jadrana, dobija na popularnosti kao nova Rivijera.

Daleko od stresa savremenog života, čini se da svaki dan u Portonovom traje duže – ispunjen novim poznanstvima, iskustvima i nezaboravnim doživljajima.

Ovdje, većinu vremena provodite na otvorenom, pod jadranskim suncem u parku, kraj bazena ili na plaži. Provodite jutra istražujući obalu sa broda, prije nego što spustite sidro i odete na prijatan ručak i morske plodove ili organsko meso i sir, sve uz tradicionalna crnogorska vina. Zatim, kako se veče bliži, možete se uputiti kući na rani večernji aperitiv dok posmatrate zalazak sunca. Na kraju šetajte Portonovim, uživajte u vinu, večeri i prijatnom razgovoru pod zvjezdanim nebom.

“U trenutku stvaranja naše planete, najljepše spajanje kopna i mora dogodilo se na crnogorskoj obali.” 

Lord Byron

“U trenutku stvaranja naše planete, najljepše spajanje kopna i mora dogodilo se na crnogorskoj obali.” 

Lord Byron

Brojna prirodna bogatstva Crne Gore stvorena su za istraživanje, uz pregršt mogućnosti za uživanje u planinarenju, biciklizmu i skijanju.

Ova destinacija je aktuelna cijele godine, a tokom svih godišnjih doba nudi nešto drugačije.

U proljeće i jesen mještani hrle u Nacionalni park Durmitor kako bi pješačili stazama i posmatrali orlove, divokoze i još mnogo toga. Ljeto je rezervisano za krstarenje Jadranom, plivanje u moru i uživanje u svježim morskim plodovima. Tokom zime, s druge strane, Durmitor se transformiše u popularno skijalište sa vrhunskim barovima, restoranima i kilometrima neistraženih i skrivenih staza.