BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

DOŽIVITE RIZORT

ISKUSITE ČARI RIZORTA

Hvala vam na interesovanju za Portonovi.

Zadovoljstvo nam je da pomognemo novinarima i influenserima sa pričama o tome šta Portonovi rizort može da ponudi. Od avanturističkih uzbuđenja i spokojne prirode do prostora za jedinstvena vjenčanja i događaje, sigurno ćete pronaći nešto za svakoga. Ako ste član medija ili kvalifikovani influenser koji planira medijsko putovanje ili vam je potrebna pomoć oko ideja za priču, intervjua ili maršrute, pročitajte naše smjernice u nastavku i popunite Obrazac zahtjeva za medijsko putovanje.

Vrsta novinara
Medijski format
Da li će ovo biti prvi put da posjećujete Portonovi rizort?
Da li ste već pokrivali Portonovi rizort?
Jeste li već bili u Crnoj Gori?

PORTONOVI smjernice za medijsko putovanje:

Portonovi rizort ugošćuje kvalifikovane novinare sa potvrđenim zadacima i potrebno je poslati zahtjev najmanje četiri sedmice unaprijed kako bi se bi olakšalo razmatranje svakog zahtjeva. Zahtjevi će se procjenjivati na osnovu obima, tiraža/dosega, ugla priče i vremena putovanja. Portonovi rizort možda neće moći da primi supružnike, djecu i/ili druge goste koji prate novinare, osim u slučaju porodičnih zadataka. Politika Portonovi rizorta zabranjuje gostovanje novinara ako je primarna svrha putovanja odmor. Primarni razlog putovanja novinara mora biti njihov potvrđeni novinarski zadatak. Obroci u pratnji članova osoblja Portonovi rizorta biće pokriveni, ali svi gostujući novinari treba da planiraju da plate neki dio obroka tokom posjete. Ukoliko je moguće, Portonovi rizort će davati prednost opštim medijskim putovanjima koja se održavaju između aprila i novembra. Putovanja van tog vremenskog okvira i dalje će se razmatrati na ograničenoj osnovi. Portonovi rizort ne odobrava više od dvije noći.