BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
PRAZNIČNA SEZONA - PROSLAVA

Kratak osvrt na prošlogodišnje slavlje

Spremite se za najbolju prazničnu sezonu u Portonovom! Počnite da planirate ovogodišnju sezonu praznika u rizortu u kojem uzbuđenje i slavlje čekaju na svakom koraku. Naše proslave su postale jako popularne među svim posjetiocima i pretpraznična atmosfera se već može osjetiti u vazduhu. Hajde da se prisjetimo nezaboravnog slavlja od prošle godine.

presents
PRAZNIČNA SEZONA - SMJEŠTAJ

Odsjednite kod nas i budite dio praznične magije na moru

Doživite opijajući šarm Portonovog ove zime. Lutajte ulicama našeg slikovitog mediteranskog naselja i otkrijte ljepotu koja vas okružuje. Izaberite Portonovi za svoju destinaciju tokom praznične sezone 2023/2024. i stvorite nezaboravne uspomene. Naš posvećeni tim u Portonovm osmislio je specijalnu Prazničnu ponudu samo za vas. Uživajte u magiji koje donosi ovo doba godine sa našom promotivnom ponudom po vašoj mjeri. Pogledajte i počnite već danas da planirate svoj savršeni zimski odmor.


Praznična sezona – kalendar događaja

Doživite praznične proslave kakve ćete naći samo u Portonovom

Otkrijte očaravajuću destinaciju koja nudi sve što vam je potrebno za zaista magičnu sezonu praznika. Uživajte u očaravajuće svjetlucavim dekoracijama, prelijepim pogledima i nezaboravnim događajima za sve uzraste i interesovanja. Pridružite nam se na putovanju za pamćenje uz naš uzbudljivi kalendar događaja. Ne propustite proslave – budite dio zabave u Portonovom.

PRAZNIČNA SEZONA - OSTALA ISKUSTVA

One&only Portonovi – sezona magije ručne izrade

Pridružite se prazničnoj sezoni uz eleganciju ručnih radova u One&Only Portonovi hotelu. Uživajte u rukotvorinama lokalnih umjetnika i u tradicijama, koje će zajedno kreirati veoma posebnu sezonu radosti.

Od slavlja ove sezone ispunjenog raznim bojama i kaleidoskopskih vatrometa, do ugodnih mjesta na našim terasama gdje možete ispijati koktele s pogledom na planine, One&Only je pravo mjesto da provedete praznike. Uživajte u prefinjenoj kuhinji, toplom iskustvu za porodice i prijatelje, restorativnim Chenot Espace tretmanima i sveukupnom prazničnom ugođaju kakav zaslužujete.

Ovo je ponuda kakvu nećete naći nigdje drugo.

REZERVACIJE & UPITI

Za neke događaje je potrebna rezervacija. Za upite o događajima, možete pisati na e-mail: events@portonovi.com ili pozovite +382 67 177 444 (Viber/WhatsApp/Telegram).
Da rezervišete smještaj, pišite na: stay@portonovi.com ili pozovite +382 67 932 999 (Viber/WhatsApp/Telegram) .

Praznični program je podložan promjenama bez prethodne najave. Događaji se organizuju uz poštovanje i pridržavanje nacionalne legislative koja je važeća u trenutku organizovanja. Posjetioci se ljubazno mole da se pridržavaju svih mjera i preporuka.

presents