BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE

Praznici u Portonovom

Praznici u Portonovom

Najčarobnije mjesto u najčarobnije doba godine

Portonovi će od decembra postati mjesto posebne čarolije i čuda pod svečanim lampionima i ukrasima. Raznovrsni događaji, zabave i nesvakidašnje proslave, uz blagi morski povjetarac, osiguraće nezaboravno iskustvo.

Gosti i posjetioci su dobrodošli da iskuse jedinstveno praznično iskustvo, kutke za fotografisanje, bazar sa najširom ponudom hrane i pića, zabavne kutke za djecu i još mnogo toga. Bilo kao gost u nekom od stanova za izdavanje ili kao posjetilac, praznični program Portonovog će ovu godinu privesti kraju i započeti novu na najbolji mogući način.


Praznici u Portonovom

Boravite kod nas

Tokom cijele godine, putnici iz cijelog svijeta mogu uživati u ovom izuzetnom mjestu za opuštajući bijeg na jadranskoj obali, između mora i pažljivo njegovanih vrtova. Bilo da se radi o romantičnom odmoru za dvoje ili porodičnom odmoru, wellnessu sa prijateljima ili odmoru sa djecom, Portonovi kao destinacija savršeno odgovara svim tipovima putnika.

VISTA ULICA
4. DECEMBAR – 9. JANUAR

Portonovi praznični bazar

Portonovi će pod svečanim lampionima i ukrasima postati mjesto posebne čarolije i čuda. Praznične kućice nudiće domaće kolače, riblje specijalitete, burgere, vafle, takose i razne druge praznične delicije. Osim u najboljoj ponudi delikatesa, posjetioci će uživati u kreativnim radionicama, kutku za fotografisanje, svjetlosnim, laserskim i zvučnim programima, vatrometu itd.

Više informacija na events@portonovi.com.

Portonovi Centralni park
6. DECEMBAR – 7. JANUAR

Zimska čarolija

Praznični duh ući će u svaki kutak Portonovog uz zabavu za sve generacije. Central Park predstavljaće poseban doživljaj za najmlađe. Djeca će uživati u pisanju pisama Djedu Mrazu, izradi prazničnih ukrasa, kreiranju svečanih čestitki, a posebno iznenađenje za njih će biti posjeta Djeda Mraza. Svečane poslastice poput šećerne vune, kokica, viršli, medenjaka, tople čokolade i sl. razveseliće najmlađe.

Više informacija na events@portonovi.com.


Marina trg
22. decembar – 29. decembar

Magični šou - light, laser & music show

Jedan od događaja koji se sigurno ne smije propustiti je dramatična instalacija koja će tokom sedam dana u decembru, od 22.12. do 29.12. osvijetliti noćno nebo iznad rizorta. Kao još jedan čaroban način da se svečanosti dovedu do maksimuma, nezaboravni svjetlosni i muzički spektakl pojačaće duh kolektivnog slavlja, ponosa zajednice i optimizma za budućnost. Bokokotorski zaliv je vijekovima inspiracija za umjetnike. Sada, spektakularna Portonovi Marina postaje paleta sa bojama and nebo iznad Herceg Novog platno za jedan od najvećih svjetlosnih spektakala viđenih u ovom dijelu svijeta.

Više informacija na events@portonovi.com.


Festive season

Srijeda, 6. Jul
Tastings

Riblji ulov dana

Portonovi Beach Club
Subota, 9. Jul
Music/Concerts

Concert of the Local Brass Orchestra Đenović

Marina Promenade
Koncert

UŽIVO - Verica Violin & DJ

Portonovi Beach Club
Subota, 16. Jul
Music/Concerts

Burak Yeter

Tapasake Club
Subota, 23. Jul
Music/Concerts

International Mask Festival

Portonovi Village
Petak, 29. Jul
Tastings

Wine Night

Vista Square
Subota, 30. Jul
Music/Concerts

Angellina

Tapasake Club
Subota, 13. Avgust
Music/Concerts

Hugel

Tapasake Club
Subota, 27. Avgust
Music/Concerts

Nika Turković

Tapasake Club
Subota, 10. Septembar
Music/Concerts

Mark Knight

Tapasake Club
Music

Hugh Jackman: The Man. The Music.

When February 01 10:20 PM - February 02 12:20 AM February 01 10:20 PM - February 02 12:20 AM
Where 100 N Central Ave, Los Angeles, CA 90012, USA
Notes
VAŠA O&O PRAZNIČNA SEZONA

OPET SLAVIMO ZAJEDNO

Neka očaravajući Bokokotorski zaliv postane vaše igralište za prazničnu sezonu, dok ponovo zajedno slavite u One&Only Portonovi hotelu. Ujedinite se sa porodicom i prijateljima, dok prihvatate čaroliju praznika, okruženi onima koje volite.

Otkrijte više

REZERVACIJE I UPITI

Za određene događaje može biti potrebna rezervacija. Za upite o događajima pišite na events@portonovi.com

Za rezervaciju smještaja pošaljite upit na stay@portonovi.com ili pozovite +382 31 353 600

Praznični program je podložan promjenama bez prethodne najave. 

Događaji se organizuju uz poštovanje i pridržavanje svih preventivnih mjera za COVID-19 i nacionalne legislative koja je važeća u trenutku organizovanja. Posjetioci se ljubazno mole da se pridržavaju svih mjera i preporuka.