BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
03.Maj 2023

Kolekcija Marina rezidencija za vrhunski životu u marini, kakav ćete naći samo u Portonovom u Crnoj Gori

Najkvalitetniji materijali, interesantni detalji, prostranost, praktičan, a prelijep dizajn… Kolekcija Marina rezidencija u Portonovom ispunjava i najzahtjevnije kriterijume. I Marina apartmani i Sky vile imaju sve pogodnosti koje možete poželjeti. Ove rezidencije imaju sve što je potrebno za udoban svakodnevni život, kao i za savršen odmor. I da, luksuz jeste značajna prednost, ali samo uz pravu lokaciju. Ovdje ćete naći upravo to – luksuzne nekretnine koje se neupadljivo stapaju sa najljepšom lokacijom na obali i rizortom koji nudi brojne pogodnosti.

Veličinu nekretnine možete birati u skladu sa svojim životnim stilom i potrebama. Od jednosobnih, dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih apartmana do luksuznih penthausa, sve ove rezidencije nude najbolje od života u Portonovom, a to su:

Marina Residences Collection for the Ultimate Joy of Marina Living You’ll Find Only in Portonovi Montenegro_img_alt

Zadivljujući pogledi

Kada se probudite ovdje, znaćete kakav je osjećaj biti u raju. U rezidencijama samo 20 metara od mora, budićete se uz sunčevu svjetlost i predivni miris mora u vazduhu. A kada izađete na balkon, uživaćete u panoramskom pogledu koji se širi preko Portonovi marine i mora do planina koje je okružuju. Ovo je jedan od onih trenutaka u kojima još više cijenite život.

Idealna lokacija za šoping

Ne dajte se zavarati, Portonovi jeste mirno naselje, ali ovo je takođe vrhunska lokacija kada se radi o svakodnevnim povoljnostima i blizini svemu što vam može zatrebati. Mjesta za šoping su samo na nekoliko koraka od vas, sa buticima, kafićima, restoranima i barovima, supermarketom, apotekom, i još mnogo toga za istraživanje.

Sofisticiranost arhitekture i namještaja

U rezidencije se može odmah useliti jer su u potpunosti opremljene i krasi ih predivan prostrani dizajn najboljih arhitektonskih studija, sa korišćenjem samo najkvalitetnijih materijala. One su potpuno opremljene svim uređajima koji vam mogu zatrebati, od vrhunske Miele bijele tehnike do malih uređaja kao što je Nespresso aparat za kafu. Lako ćete se navići na luksuzni komfor ovih modernih nekretnina sa Smart Home sistemom pomoću kojeg će temperatura u vašoj rezidenciji uvijek biti vama po volji.

Sjajna prilika za investiciju

Marina apartmani i Sky vile su sjajne prilike za odlične investicije. Smještene u sigurnoj zajednici sa 24-satnim obezbjeđenjem i svim pogodnostima nadohvat ruke u maloj i sigurnoj državi na Balkanu. Ako odlučite da ovdje bude vaš drugi dom, možete koristiti naše servise i dati nam priliku da vašu rezidenciju iznajmljujemo ostatak godine, što je sjajan način da vam se investicija dodatno isplati.

Kolekcija Marina rezidencija je jedinstvena prilika za investiciju zbog koje ćete početi da gledate život iz drugačijeg ugla, bilo da odlučite da živite ovdje ili da je koristite u toku odmora. Sa vrhunskim benefitom lokacije u predivnom okruženju rizorta sa brojnim događajima, pogodnostima i raznim prilikama, osjetićete da su dani ovdje ljepši, a život bogatiji.

Nekad čak i najljepši opisi zvuče prazno dok sami pogledate. Zakažite obilazak na licu mjesta ili možemo organizovati virtuelnu turu kolekcijom Marina rezidencija samo za vas. Jedina dilema koju ćete poslije toga imati je izbor između Marina apartmana i Sky vile. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još