BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
22.Novembar 2022

Investirajte u nekretninu u Portonovom i zarađujte na njoj. Bez ikakvih problema!

Kada razmišljate o mjestu za odmor, vjerovatno razmišljate o predivnoj kući na plaži u koju možete pobjeći od svakodnevnih obaveza. Međutim, što ako vam vaša kuća na plaži može pružiti -  mnogo više nego što zamišljate?

Nekretnina za odmor je odlična investicija koja vam može stvoriti izvor dodatnog prihoda. Tokom glavne sezone nekretninu možete iznajmljivati, a van sezone je možete sami koristiti ili čak i živjeti u njoj. Ulaganje u nekretninu za najam svakako ima svoje prednosti, a neke od njih uključuju dodatni pasivni prihod, poreske olakšice i mogućnost posjedovanja drugog doma.

Međutim, posjedovanje nekretnine za iznajmljivanje ipak se može smatrati dodatnim poslom jer morate – upravljati nekretninom, promovisati je i brinuti o gostima. Ali ne u Portonovom.

Naš iskusni tim za upravljanje imovinom može se, umjesto vas, pobrinuti za sve. Predstavljamo vam tri jednostavna koraka koja trebate preduzeti kako biste svoju novu imovinu pretvorili u nekretninu za iznajmljivanje!

Own and Monetize Your Real Estate in Portonovi Without a Hassle!_1_alt

1. Kupite nekretninu koja vam odgovara

U Portonovom trenutno postoji velika potražnja za nekretninama pogotovo ako se uzme u obzir da su nekretnine za iznajmljivanje u Portonovom profitabilne tokom cijele godine.

Pored toga, ali i mnoštva drugih razloga, posjedovanje nekretnine na ovoj lokaciji zahtijeva veću financijsku investiciju, no atraktivnost samog mjesta kao i osobe koje ono privlači će sigurno pozitivno uticati na isplativost nekretnine koju kupite – za najam ćete moći postaviti premium cijenu, što će skratiti period povrata investicije.

Razmislite o tome koji tip nekretnine želite posjedovati jer će ova odluka direktno uticati na njenu profitabilnost:

  • Nekretnina smještena blizu marine s pogledom na marinu  
  • Nekretnina smještena odmah na ili veoma blizu plaže s pogledom na more
  • Nekretnina smještena u samom centru mjesta

Ako želite privući vrhunske goste, posjedovanje velike, luksuzne nekretnine poput apartmana na plaži ili čak vile u Portonovom mogla bi biti najbolja opcija za vas. Luksuzne nekretnine gosti smatraju poželjnijima, mogu postići višu cijenu i privući upravo one klijente koje ciljate.

Own and Monetize Your Real Estate in Portonovi Without a Hassle!_2_alt

2. Odlučite želite li neopremljenu ili potpuno opremljenu nekretninu 

Ne zaboravite - gosti vole doći u besprijekorno namješten dom. Domovi koji imaju velike, otvorene prostore i dobro opskrbljenu kuhinju s aparatima obično prolaze bolje. Hotelski kvalitet dušeka te udobna, gusto tkana posteljina takođe dodaju privlačnost te opravdavaju višu cijenu najma. No, ovakav premium pristup gostima, ipak iziskuje puno rada, a može vam i nedostajati ideja.

Srećom, u Portonovom možete birati između već besprijekorno opremljenih nekretnina ili se odlučiti za one nenamještene. Odlučite li se za nenamještene, možete odabrati naš program za najam kroz koji vam naši pouzdani arhitektonski studiji mogu pomoći opremiti nekretninu po vašoj želji te u nju ugraditi i pametne sisteme najvišeg standarda. Na taj će način vaša nekretnina za iznajmljivanje biti spremna za tržište u tren oka, a vi nećete potrošiti previše dragocjenog vremena.

Own and Monetize Your Real Estate in Portonovi Without a Hassle!_3_alt

3.Osigurajte najbolje moguće iskustvo za svakog gosta

Omogućite svojim gostima iskustvo s kojim će biti prezadovoljni kako bi vam ostavili - recenziju s pet zvjezdica, ali vas i ponovno posjetili.

Srećom, što se tiče pružanja vrhunskog iskustva, oko toga se ne morate sami brinuti već vam u tome mogu pomoći naše usluge upravljanja imovinom. U Portonovom, sve nekretnine su pod svakodnevnom brigom našeg stručnog i visokokvalitetnog tima za sigurnost i upravljanje koji 24/7 brine o čišćenju, izmjenama gostiju i svim ostalim potrebama koje bi vaši gosti mogli imati.

Naš jedinstveni personalizovani pristup omogućiće vam odlične recenzije od strane gostiju, a to za vas znači - bolju vidljivost, još više rezervacija i širenje poslovanja.

2022-10-portonovi-augustwinter-brph-17

Dostupne nekretnine su podijeljene na rezidencije u naselju, Marina apartmane, luksuzne Sky vile i One&Only privatne domove. Svaka od njih ima svoj identitet, ali zajednička im je suština Portonovog, dovoljno prostora za opuštanje, druženje i zabavu – i lak pristup brojnim kafićima, prodavnicama, teretanama i barovima.

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još