BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
29.April 2023

Izvanredne Sky vile kao dragulj u kruni Portonovi nekretnina – za životni stil ispunjen najuzvišenijim luksuzom

Svi koji traže nekretninu na obali kao investicionu priliku ne treba da traže dalje od nekretnina u Portonovom. Prelijepi rizort sa nekretninama uz obalu će vas očarati. Kao što već sigurno znate, i najbolje ima takozvani best of - najboljeg od najboljeg, takozvani dragulj u kruni. Stoga, sačekajte dok vidite Sky vile Portonovi, jer će to biti odlučujući trenutak, u kojem ćete jednostavno znati da je to pravi izbor.

Ove prelijepe rezidencije dolaze sa premium setom pogodnosti:

  • Jedinstveni pogledi na more od 270 stepeni, u kojima ćete uživati u izlascima i zalascima sunca sa svoje terase. Nema riječi koje mogu dosljedno da prenesu prvi utisak divljenja koji ćete osjetiti kada izađete na terasu. Impozantne planine se spajaju sa svjetlucavim morem i kreiraju pogled u kojem je velika je privilegija uživati svakog dana. Tu je i dodatni benefit što će vam uvijek u vidnom polju biti i vaš brod u najsavremenijoj Portonovi marini.

  • Moderna arhitektura u prirodnom okruženju. Arhitekti svjetske klase radili su na tome da se dizajn rizorta savršeno uklapa sa prirodom koja ga okružuje i napravili jedinstveno mjesto u Crnoj Gori. Londonski dizajn za udoban život uz potpuno opremljene rezidencije u koje se možete odmah useliti učiniće da ovo bude vaš savršeno opremljeni drugi dom kojem se uvijek rado vraćate.

  • Svjetski poznate One&Only pogodnosti na vašem pragu. Chenot Espace Wellness spa nudi iskustvo tretmana za potpuno opuštanje i podmlađivanje, sa stručnim i profesionalnim osobljem. Takođe, tu su i prefinjeni restorani i Beach Club u kojima možete uživati za pravo luksuzno mediteransko iskustvo.

  • Privatnost i sigurnost u ušuškanoj zajednici. U Portonovom ćete se uvijek osjećati sigurno. Sa velikim timom za bezbjednost sastavljenim od profesionalaca, privatnim infinity bazenima, privatnim pristupom liftom i pokrivenošću kamerama, nećete imati nijednu brigu – što je dodatan razlog da baš Sky vile budu vaš izbor od nekretnina u Portonovom.

Luksuzni život kakav zaslužujete čeka na vas u Sky vilama. Sve što tražite naći ćete u ovim prostranim, potpuno opremljenim nekretninama na obali, sa pogodnostima za vlasnike domova koje će upotpuniti iskustvo. Ako odaberete da budete dio našeg programa za iznajmljivanje, možete i ostvariti povrat na investiciju. Provodite odmore u vašem drugom domu, a tim profesionalaca dostupan vlasnicima domova će vašu nekretninu iznajmljivati tokom preostalog dijela godine.

Zakažite obilazak na licu mjesta ili možemo organizovati virtuelni obilazak Sky vila, jer riječi možda zvuče preuveličano, a koliko su zaista ove nekretnine spektakularne shvatićete tek kada ih vidite svojim očima.  

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još