BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
27.Septembar 2023

4 najveća benefita posjedovanja rezidencije u naselju ušuškane u bujnom zelenilu

Kada ste se posljednji put zaljubili kao prvi put? Ako tražite nekretninu koja će vas oboriti s nogu, naći ćete je među nekretninama u Portonovom. Šarmantne rezidencije u naselju sa pažljivo uređenim vrtovima i privatni i zajednički bazeni ostaviće vas bez daha. Savršene za sve one koji žele da žive udobno, a da pritom ne moraju žrtvovati privatnost.

Evo zašto će vila ili apartman iz kolekcije rezidencija u naselju za vas biti savršena nekretnina na obali:

Privatni vrtovi ušuškani u bujnom zelenilu i privatni ili zajednički bazeni. Zelenilo i vrtovi daju posebni mediteranski šarm ovim rezidencijama na obali, a privatni ili zajednički bazeni su savršena zabava za porodicu i prijatelje.

Mediteranska arhitektura i životni stil. Opušteni mediteranski stil života je ostvarenje sna. Naročito kada živite u rizortu savršenog dizajna sa prelijepom, Mediteranom inspirisanom arhitekturom.

Najbolje od Crne Gore: vratite se netaknutoj prirodi. Ove sjajne nekretnine nalaze se na jednoj od najljepših lokacija u Crnoj Gori, sa zadivljujućim pogledima i odličnim kvalitetom vazduha, zahvaljujući netaknutoj prirodi koja ih okružuje.


Ljetnji odmor u blizini mora i prirode sa svim uslugama koje vam mogu zatrebati. Ovdje ćete pronaći savršeni balans. Posebnu priliku da se ponovo povežete sa prirodom kao što biste na nekoj udaljenoj lokaciji, dok zapravo nijeste tako daleko i sve savremene pogodnosti su vam na dohvat ruke.

Pronašli ste savršeno mediteransko mjesto koje ispunjava sve vaše uslove. Pogodne i za male i velike porodice, rezidencije u naselju su savršen izbor ako tražite najviši nivo komfora i privatnosti, sa izuzetno korisnom opcijom da sa stilom zabavite goste kada to poželite.

Ne gubite vrijeme i dajte sebi priliku da živite život koji zaslužujete. Odaberite iz naše kolekcije rezidencija u naselju i počnite da živite svoj mediteranski san. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još