BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

Marina rezidencije

MARINA REZIDENCIJE

Vrijednost svakog od naših apartmana je u stalnom rastu jer pružaju jedinstven doživljaj mediteranskog života. S pogledom na marinu svjetske klase, a raznovrsna ponuda prodavnica, restorana, zabave i odmora udaljena je samo nekoliko minuta. Ove rezidencije su savršene za sve koji vole da budu u epicentru društvenog života.

Odaberite veličinu koja odgovara važem stilu života – od jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana do luksuznih penthausa. Prostrani apratmani uređeni su sa stilom i imaju privatne balkone s pogledom na more i planine. Zajednički bazeni okruženi prirodom čine ove rezidencije pravim draguljem.

Mapa rezidencija

KLIKNITE NA MAPU DA ISTRAŽITE NAŠE REZIDENCIJE

Realestate Map Web Realestate Map Mobil
×

Rezidencije u naselju 1

Prelijepi stanovi sa jednom do četiri spavaće sobe, idealni za porodice bez obzira na broj članova.  

×

Rezidencije u naselju 2

Ove rezidencije su idealne za sve one koji žele prostor koji je istovremeno savršeno dizajniran i udoban. 

×

Rezidencije u naselju 3

Ispunjene dnevnom svjetlošću i sa zadivljujućim pogledom, svaka od ovih rezidencija ima jedinstven dizajn sa elegantnim enterijerom i vrhunski komfor.  

×

Rezidencije u naselju 4

Tradicionalni mediteranski stil dopuinjen crnogorskim duhom se ogleda u svakoj od funkcionalnih i udobnih rezidencija u naselju.

×

Rezidencije u naselju 5

Uživajte u pogledu na mirisno žbunje i uređeno drveće dok u miru uživate u svom odmoru od svakodnevnog života u ovim prelijepim rezidencijama.

×

Rezidencije u naselju 6

Ove rezidencije su savršene za sve one koji žele da uživaju u luksuzu i privatnosti, okruženi privatnim vrtovima i bazenima.  

×

Rezidencije u naselju 7

Prelijepe rezidencije u mediteranskom stilu, u potpunosti opremljene i dovoljno prostrane za velike porodice.

×

Rezidencije u naselju 8

Uživajte u udobnom životu u ovim lijepim i savršeno dizajniranim rezidencijama, ušuškanim u zelenilu i sa privatnim bazenima.

×

Marina rezidencije 1

Ove rezidencije su izuzetno prostrane, bezvremenski elegantne i savršeno opremljene sa brojnim pogodnostima.

×

Marina rezidencije 2

Rezidencije iz snova, s pogledom na predivne pejzaže čekaju vas da u njima uživate.

×

Marina rezidencije 3

Stanovi otvorenog plana sa privatnim balkonima i pogledom na more i planine. Zajednički bazeni u prirodnom okruženju čine ove rezidencije savršenim.

×

Marina rezidencije 4

Ove rezidencije su oličenje otmenosti i sigurno će osvojiti sva vaša čula dok se opuštate na balkonu s pogledom na uzbudljivi život u marini.

×

Marina rezidencije 5

Detalji su bili najveći prioritet u dizajnu ovih elegantnih i prostranih rezidencija.

×

Vila Orjen

Ekstravagantno prostrana sa pogledom na zaliv i planine iznad, vila Orjen je savršeno dizajnirana za velike porodice ili grupe prijatelja.

×

Vila Lovćen

Kada želite da živite najboljim životom, vila Lovćen može biti vaš novi dom. Ova jedinstvena crnogorska vila ima poglede koji ostavljaju bez daha. 

×

Vila Rumija

Luksuzna i udobna vila s pogledom na zaliv i planine iznad, vila Rumija će postati mjesto koje nećete željeti da napustite.    

×

Sky vile

Živite sofisticirano u jednoj od naših modernih i s pažnjom opremljenih Sky vila, u kojima ćete uživati u najvećem komforu - savršenom drugom domu.   

×

Sky vile

Luksuzni dupleksi nude savršenu privatnost i život na visokom nivou. Jednostavno ostavljaju bez daha.     

PRIJAVITE SE ZA ONLINE KONSULTACIJE