BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
28.Jun 2023

Prvoklasna zabava za djecu u Portonovom

Portonovi je mjesto na kojem je svima zabavno, a biće i vašoj djeci! Na odmoru ovog ljeta, mogu uživati u privatnim rezidencijama i baštama, privatnim ili zajedničkim bazenima, jesti sladoled u poslastičarnici Godo, istraživati rizort, ili vam se pridružiti u krstarenju brodom ili jahtom, ali to nije sve. U Portonovom se organizuju događaji namijenjeni djeci – jer želimo da se i oni zabave!

Pogledajte šta imamo u ponudi, kako bi i djeca na najbolji način provodila vrijeme u rizortu: 

Premium Kids’ Entertainment Options in Portonovi Resort_img1_alt

Boka School International za obrazovanje i druženje

Boka School International, internacionalni vrtić i osnovna škola za djecu od 3 do 12 godina, smještena je u Portonovom. Obrazovanje, ali i vannastavne aktivnosti dostupne su tokom cijele godine, a o vašoj djeci će brinuti osoblje sa posebnom obukom, a djeca će i učiti engleski jezik u multikulturalnoj sredini.Premium Kids’ Entertainment Options in Portonovi Resort_img2_alt

Parkovi i igrališta na otvorenom

Pored toga što je prelijep, dizajn Portonovog osmišljen je s namjerom da odgovori na sve potrebe svojih gostiju, sa mnogo zelenila i otvorenih površina. Uz dva parka – Hillside i Central park, ima dosta prostora za dječje aktivnosti. Vaša djeca će uživati na igralištima na otvorenom dok vi uživate u kafi za ponijeti na klupi i posmatrate ih kako se igraju. 

Premium Kids’ Entertainment Options in Portonovi Resort_img3_alt

Pješčana plaža za dan ispunjen zabavom u Portonovi plažnom baru

Kada smo rekli da je svima zabavno u Portonovom, mislili smo na cijelu porodicu. A šta je zabavnije od dana na plaži? Djeca će uživati dok se igraju na pijesku, a roditelji u osvježavajućim pićima u Portonovi plažnom baru. Cijela porodica će takođe uživati u ukusnom obroku, jer svi znamo kako se ogladni nakon dana provedenog na plaži.Premium Kids’ Entertainment Options in Portonovi Resort_img4_alt

Portonovi Kids' Games

Sadržajni i prilagođeni događaji za djecu postali su jedna od tradicija u rizortu. Portonovi Kids' Games, događaj organizovan kao dio Proljećne sage, privukao je veliku pažnju. Kako su i roditelji i djeca bili oduševljeni ovim događajem, Kids' Games održaće se ponovo u junu, julu i avgustu.Premium Kids’ Entertainment Options in Portonovi Resort_img5_alt

Sa 24-satnim obezbjeđenjem, brojnim pogodnostima i komforom bez premca, Portonovi je savršen izbor za porodice sa djecom. Nećete morati da smišljate kako da zabavite djecu, jer smo mislili i na to. Sa svim što rizort ima da ponudi – uključujući internacionalnu školu, dosta otvorenog prostora, igrališta, pješčanu plažu... čak i događaje organizovane samo za djecu! Vaša djeca će jedva čekati da dođu u Portonovi i radovati se svakom novom boravku u rizortu. 

Premium Kids’ Entertainment Options in Portonovi Resort_img6_alt

Ako tražite mjesto na kojem će vaša porodica uživati kako u ljetnjem odmoru, tako i tokom cijele godine – Portonovi Resort je pravi izbor kojem ćete se vraćati. Obavezno pogledajte našu ponudu nekretnina i bilo da odlučite da iznajmite ili kupite, napravićete pravu odluku za cijelu porodicu!

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI