BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
15.decembar 2022

Chenot Espace – destinacija za vaš novi najdraži SPA vikend

Zamišljate kako bi bilo provesti cijeli vikend bezbrižno se opuštajući i naravno - radeći samo ono što želite? Ako vam ova ideja zvuči savršeno, zašto ne biste posjetili luksuzni SPA i uživali u masažama i tretmanima po vašem izboru? Vjerujemo da ćete se složiti da ne postoji bolji način da pobjegnete od svakodnevne rutine, odmorite i napunite baterije.

Naravno, ne morate putovati daleko da biste uživali u zasluženom SPA vikendu.

Na kraći vikend odmor možete otići u predivni Portonovi koji obiluje zanimljivim smještajem i događajima ali i odličnim SPA centrom.  Vi odlučite kakav vikend želite – solo kako biste se zaista opustili; s partnerom kako biste stvorili nezaboravne uspomene; ili možda sa prijateljicama ako želite da se dodatno zabavite.

A Weekend Dedicated to SPA_img_1_alt

Stoga, ako planirate  da „pobjegnete od svega“ (ali samo za vikend!), odaberite Weekend SPA Deluxe paket - savršenu kombinaciju osvježavajućeg Chenot Method® tretmana i balansirane Chenot ishrane. Ovaj paket uključuje savjetovanje sa ljekarom, Chenot ishranu, Chenot Energetic masažu, Chenot Relaxing masažu, dva Hydro-Aromatherapy tretmana, dva Phyto-Mud tretmana, dva Hydro-Jet tretmana, Chenot Illuminating and Nourishing Facial tretman, i Chenot Feet Reflex tretman. Sa ovim programom ćete povećati vitalnost i poraditi na svom zdravlju.

Spremni za uživanje? Evo kako bi vaš vikend mogao izgledati.

A Weekend Dedicated to SPA_img_2_alt

Nakon što stignete u petak…

Zaronite u unutrašnji bazeni i lagano plivajte. Opustite se i zamislite kako će se vaše tijelo i vaš um rasteretiti i obnoviti u rukama pravih profesionalaca. Nakon plivanja, spremni ste za Chenot Energetic masažu. Cilj ove masaže je rasterećenje i pročišćavanje energetskih tokova uz pomoć posebnih čašica.  Poboljšaće vašu cirkulaciju, što će vam dodatno pripremiti tijelo za tretmane sljedećeg dana.

Vjerujemo da ćete se nakon masaže osjećati dovoljno osvježeno da krenete u kratku šetnju Portonovim i istražite zanimljiva mjesta koja biste mogli posjetiti tokom vikenda.

A Weekend Dedicated to SPA_img_3_alt

U subotu se pripremite za cjelodnevni ugođaj u SPA centru

Započinjemo sa Hydro-Aromatherapy tretmanom – jednom specifičnom vrstom hidromasaže u kojoj se vodi za kupanje dodaje jedinstvena mješavina eteričnih ulja. Ova hidromasaža će tonirati i ojačati vašu kožu te će ona izgledati bolje, a takođe će se poboljšati periferna cirkulacija, što će uravnotežiti vaše tijelo i vratiti vam energiju.

Nastavite s Phyto-Mud tretmanom - oblogama za tijelo od bijele ili zelene gline obogaćene mineralima, mikroalgama i čistim eteričnim uljima. Osim prečišćavanja, detoksikacije i revitaliziacije vašeg tijela, takođe će vam prijati jer će pomoći u opuštanju mišića.

Završni korak uključuje Hydro-Jet tretman. Kombinacija toplih i hladnih tuševa pod pritiskom, ubrzaće vaš metabolizam, poboljašti perifernu cirkulaciju i učiniti kožu tijela čvrstom i gipkom.

Nakon ovih divnih tretmana, slobodno se opustite u Chenot Relaxation paviljonu u kojem će vam biti poslužen Signature Chenot biljni čaj… ili uživajte u sauni i parnoj sobi. Izbor je na vama.

Kako biste bili spremni za Chenot večeru, posvetite vrijeme i vašem licu s Illuminating and Nourishing Facial tretmanom, koji će koristeći posebne proizvode pune vitamina i minerala učiniti da vaša koža blista.

A Weekend Dedicated to SPA_img_4_alt

Započnite nedjeljno jutro s Chenot Feet Reflex tretmanom – predivnom masažom koja će vam vratiti energiju kroz stimulaciju akupunkturnih tačaka na stopalima, pozitivno djelovati na vaše tijelo – zglobovi više neće biti napeti i ukočeni, a vaša će stopala biti osvježena.

Na kraju svog vikend boravka, ne zaboravite na posljednji korak - Chenot Relaxing masažu - jedinstvenu masažu koja će vas i fizički i mentalno opustiti i pripremiti za novu sedmicu pred vama.

A Weekend Dedicated to SPA_img_5_alt

Duboko relaksirani, uživajte u ostatku dana u Portonovom. Naravno – ne zaboravite da nas ponovno posjetite. Otkrijte dodatne tretmane koje Chenot Escape ima za vas.

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još