BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
09.Septembar 2022

DAN ZA PAMĆENJE: NEZABORAVNI MINI-ODMOR U PORTONOVOM ... ZBOG KOJEG ĆETE ŽELJETI JOŠ

Ljeto je još uvijek tu. Vruće je, a više nego inače osjećamo težinu svakodnevnih obaveza. Priznajmo – treba nam pauza. Bar na dan. Ali to mora biti SAVRŠEN DAN, kada ćemo se potpuno opustiti i spustiti teret koji nosimo na ramenima, dok naša tijela ulaze u blaženo stanje opuštanja.

A DAY TO REMEMBER: AN UNFORGETTABLE MINI-BREAK IN PORTONOVI_1_alt

SAVRŠEN DAN iziskuje PRAVO MJESTO, destinaciju kao nijednu drugu, gdje ne morate da pretjerujete u razmišljanju, organizujete ili se bavite logistikom. To ne može na svakom mjestu. Znamo za jedan takav dragulj. Čak su i Elizabet Tejlor, Sofija Loren i druge holivudske zvijezde tu odmarale 1970-ih, a ponekad se čini da je to najbolje čuvana tajna na Mediteranu.

Želimo da vam poželimo dobrodošlicu u Portonovi, mjesto gdje će vam biti ugađano na svakom koraku vašeg putovanja. Smješten u okruženju koje nalikuje na fjord, prelijepi rizort Portonovi nudi najljepša bjekstva na svijetu. Poznavaoci kažu da dijelom podsjeća na jezero Komo, a dijelom na Monte Karlo. U potpunosti se slažemo.

A DAY TO REMEMBER: AN UNFORGETTABLE MINI-BREAK IN PORTONOVI_2_alt


Dozvolite nam da vas provedemo kroz plan koji smo pripremili za noćenje u vašoj novoj rezidenciji.

Zamislite da se probudite u luksuznom krevetu u udobnoj, ukusno namještenoj sobi sa pogledom na marinu. Još uvijek nijeste uspjeli da je u potpunosti namjestite, ali redovno imate pozive preko Zoom-a sa svojim dizajnerom enterijera. Možda je ovo pravo vrijeme da pokrenete svoju kreativnost i inspirišete se Mediteranom.

Dok vas sunce miluje kroz prozore, meki, nježni povjetarac ispunjava vaša pluća mirisima soli, ruzmarina i lavande, koji podmlađuju. Polako se izmičete i pripremate sebi šoljicu omiljene kafe ili čaja. Terasa vas poziva da uživate u pogledu na privlačne jahte u marini. Sve je mirno. Uživate u spektakularnom okruženju i počinjete da pišete ideje za dnevnu sobu.

Nastavimo kreativni slijed na - mjestu za doručak.

Nalazi se odmah iza ugla. Dok hodate ulicama, zapamtite sva mjesta koja biste željeli da posjetite dok ste ovdje. Dobro došli u Koffein, vaš novi omiljeni kafić u kojem ćete se osjećati kao kod kuće dok ste u Portonovom. Počnite sa svježe pripremljenim sokom po vašem izboru dok birate doručak.

Šta birate za najvažniji obrok? Francuski omlet, nešto zdravo sa strane, ili ćete otići na doručak pun proteina od poširanih jaja sa lososom i avokadom da vas napuni energijom za dan koji je pred vama? Šta god da izaberete, Koffeinov pažljivi tim će napraviti sve po vašoj želji - vaša želja je njihova zapovijest. Dok čekate, uživajte u pogledu na marinu u mirnom jutru i galebovima koji lepršaju u daljini. O, doručak je upravo stigao? Ostavićemo vas da završite.

Spremni za nastavak dana. Znamo da je još rano, ali jutro je najbolje vrijeme da – uronite noge u vodu. Sigurni smo da ćete pronaći mjesto savršeno za vas. Plaža u Portonovom je u potpunosti pješčana! Uživajte u brčkanju i plivanju dok vas mišići malo zabole i dok zaboravite na svakodnevni stres. Upijajte sunce i ne zaboravite na SPF50.

A DAY TO REMEMBER: AN UNFORGETTABLE MINI-BREAK IN PORTONOVI_3_alt

Poslije nekoliko tura plivanja i rada na preplanulom tenu, pridružite nam se na ručku u srcu Portonovog - Tapasake Clubu. Ovaj divni klub na obali kombinuje inspirativne ukuse japanskih i peruanskih jela i pretvara ih u zadivljujuće iskustvo. Možemo li da predložimo miso od narandže i pačjih prsa sa pireom od šargarepe? Savršena kombinacija proteina i karotenoida će vam dati dovoljno energije i vitamina. I ne samo to, ukus je jednostavno nezaboravan.

A DAY TO REMEMBER: AN UNFORGETTABLE MINI-BREAK IN PORTONOVI_4_alt

Nakon dobrog obroka u Tapasakeu, preporučujemo da malo prošetate glavnom ulicom i uživate u arhitekturi inspirisanoj autentičnim šarmom tradicionalnih primorskih sela i venecijanskih palata. Palme naglašavaju savršene travnjake, a takođe možete uživati u pogledu na planine koje uzdižu se u daljini iznad rizorta.

Ako ne možete da odolite slatkišima, u Godo prodavnici sladoleda možete da se uživate u više od 20 ukusa italijanskog sladoleda i sorbea, ili možete probati bezalkoholne koktele u Maison du Monde. Međutim, ako želite da uradite nešto malo uzbudljivije, rezervišite čas jedrenja u Portonovi Yacht klubu. To bila izuzetna priča koju možete podijeliti sa prijateljima.Ili se možete opustiti u osamljenoj bašti i uživati u nekoliko stranica svog omiljenog časopisa ili knjige.

Nastavite da ugađate sebi i vratite svoju unutrašnju vitalnost u Chenot Espace SPA sa pažljivo kreiranim transformativnim tretmanima. Opustite se od stresa i oporavite se trominutnim tretmanom krioterapije kako biste poboljšali oporavak vašeg tijela i ublažili bol. Ili idite na tretman za detoksikaciju i piling lica i vrata kako biste dubinski očistili i uklonili nečistoće, mrtve ćelije i metabolički otpad.

A DAY TO REMEMBER: AN UNFORGETTABLE MINI-BREAK IN PORTONOVI_5_alt

Blistajte kao što se osjećate i pokažite svoje najbolje lice.

Dovedite veče do usijanja u ekskluzivnom Portonovi beach baru, gdje di-džejevi počinju sa svojim posebno pripremljenim setovima prije zalaska sunca, a konobari čekaju da vam naprave mojito. Upijte posljednje sunčeve zrake dok ležite na udobnim ležaljkama. I ne zaboravite da se slikate za Instagram.

Šta je sljedeće? Naš ugostiteljski tim je već rezervisao mjesto za vas u našem italijanskom gastronomskom dragulju, restoranu Romeo & Juliet. Romantičan ambijent,  podovi sa crno-bijelim pločicama i privlačne zelene somotske stolice kreiraju savršeno mjesto za vaš noćni izlazak. Večerajte ukusne italijanske delicije i pijuckajte fina vina iz cijelog svijeta. Kako vam zvuči jastog u šampanjcu i lovorovo ulje? Jednako dobro kao što izgleda, sigurni smo.

A DAY TO REMEMBER: AN UNFORGETTABLE MINI-BREAK IN PORTONOVI_6_alt

Sigurni smo da biste možda željeli da završite noć ovdje, ali - to bi bila jako pogrešna odluka. Noć je još mlada... ili bar tako kažu. Kakvi su nam planovi od sumraka do svitanja?

Pa - pročitajte ovdje.

Za naše izuzetne nekretnine koristili smo topao i moderan dizajn, prirodne materijale i luksuzni raspored, kako biste mogli da posjedujete jedan od najpoželjnijih domova. U zavisnosti od načina života kojem težite, možete ili da živite u njima ili da ih izdate kako biste obezbijedili dodatni izvor prihoda.

Šta god da odaberete, ulaganje u nekretnine u Portonovom biće jedna od najboljih odluka koje ste donijeli.

Popunite formular kako bismo bolje upoznali Vaša interesovanja i pozvali Vas da uživo pogledate nekretnine.


PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još