BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
14.Septembar 2022

Ljeto '22: Kada smo stvarali uspomene u Potonovom

Znate kako kažu: „Nekad ne znate vrijednost trenutka dok postane uspomena“. Potpuno razumijemo, naročito nakon još jednog fantastičnog ljeta u Portonovom. Tople ljetnje noći su bile prepune uzbuđenja i izgledale kao savršen spoj glamuroznog i veselog – mi smo se, kao i naši gosti, potpuno opustili.

Ako ste već posjetili Portonovi, znate da nudi ponešto za svakog. Od ušuškanih restorana, malih kafića u kraju i modernih barova, do privatnih zabava na jahtama gdje se možete naći rame uz rame sa poznatim ličnostima.

Summer of '22: When We Made Memories in Portonovi_1_alt

Tokom ljeta, zabava ne prestaje, pa se morate pripremiti za dugu noć. A kako bolje nego da ugodite sebi u Chenot Espace Wellnes centru i sredite se za izlazak? Pogledajmo šta ste sve možda propustili tokom ljeta ’22. Ako nijeste, pošaljite nam fotografije da ih podijelimo na Portonovi Instagram nalogu!

Summer of '22: When We Made Memories in Portonovi_2-alt

Toplog petka veče, ugostili smo poznatog hrvatskog pjevača, Gorana Karana, u okviru Portonovi večeri vina, koje je održano na Vista trgu po drugi put. Okupili smo ljubitelje vina iz cijelog svijeta i njihova čula ukusa su istraživala suptilne note vina poznatih evropskih vinarija, uz pratnju mediteranske muzike.

Summer of '22: When We Made Memories in Portonovi_3_alt

Subota veče je rezervisana za Tapasake klub, naročito kada gostuje jedna od najtraženijih regionalnih zvijezda, srpska pop pjevačica, Angellina. Zaboravili smo na sve brige dok smo plesali uz specifične i melodične zvuke njene muzike.

Summer of '22: When We Made Memories in Portonovi_4_alt

Kako se vrhunac ljetnje sezone približavao, htjeli smo da začinimo atmosferu, pa smo pozvali Hugela, francuskog muzičkog producenta i di-džeja sa najprodavanijim pjesmama, da nam se pridruži u Portonovom, u Tapasake klubu. HUGEL je tako dobro spojio pop, hip-hop i elektronsku muziku, da još uvek pjevušimo u tom ritmu.Summer of '22: When We Made Memories in Portonovi_5_alt

Tokom ljeta, svaki dan je nova prilika za provod, čak i srijedom. Hrvatska umjetnica Nika Turković bila je sa nama u Tapasake klubu i uživali smo uz njenu muziku. 

Summer of '22: When We Made Memories in Portonovi_6_alt

Nakon uživanja na suncu tokom jula i avgusta, polako smo zakoračili u na baš omiljenu „back-to-school“ sezonu, ali na nama svojstven način, sa XVI Festivalom stripa, jedinim crnogorskim komikonom, koji je trajao šest sjajnih dana. Ugostili smo poznate umjetnike i crtače koji su donijeli odlične nove stripove, a izložbe su bile u najmanju ruku impresivne.

Summer of '22: When We Made Memories in Portonovi_7_alt

Zabava tokom cijelog ljeta je divna, ali moramo da radimo i na ravnoteži i to kroz malo drugačiju vrstu „vježbanja“. Zato, Akvatlon! Ako niste sigurni šta znači akvatlon, to je kombinacija plivanja i trčanja – a 11. septembra smo održali rekreativnu manifestaciju u humanitarne svrhe, u čast sportista koji su se takmičili u sprint akvatlonu i takmičenju u plivanju na 1000 m na otvorenom.

Nastavite da pratite našu stranicu i informišite se o predstojećim događajima!

Pretvorite san u stvarnost i napravite sljedeći korak. Naše nekretnine u Portonovom dizajnirali su arhitekti svjetske klase koji su rezidencije u naselju, Marina apartmane, Sky vile i One&Only privatne domove  stopili sa okruženjem, poštujući i životnu sredinu i mediteranski stil.

Za naše izuzetne nekretnine koristili smo topao i moderan dizajn, prirodne materijale i luksuzni raspored, kako biste posjedovali jedan od najpoželjnijih domova. U zavisnosti od načina života kojem težite, možete ili da živite u njima ili da ih izdate kako biste obezbijedili dodatni izvor prihoda.

Šta god da odaberete, ulaganje u nekretnine u Portonovom biće jedna od najboljih odluka koje ste donijeli.

Popunite formular kako bismo bolje upoznali Vaša interesovanja i pozvali Vas da uživo pogledate nekretnine.



PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još