BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
04.Jul 2023

Portonovi, savršena destinacija za odmor za dvoje, ili prosidbu iz bajke

Ljetno je savršeno vrijeme za odmor u dvoje u romantičnoj Crnoj Gori. Nigdje nećete uživati u ljepšim toplim ljetnjim noćima sa partnerom nego u idiličnom mediteranskom naselju sa bogatim kalendarom događaja. Od savršene večere pod svijećama bolji je samo romantični doručak kao iz filmova - na privatnom balkonu s pogledom na Bokokotorski zaliv. Odmor za dvoje u Portonovom ispuniće to i pružiti još mnogo toga.

U ovom prelijepom rizortu na obali možete uživati u brojnim aktivnostima sa svojim partnerom za najljepše ljetnje uspomene:

Jutarnje aktivnosti na otvorenom za parove

Znate kako kažu, „Po jutru se dan poznaje“ i u Portonovom nudimo brojne opcije da započnete dan na najbolji mogući način. Možete birati između jutarnje joge za parove koju organizuje kvalifikovano i profesionalno osoblje Portonovi Trening studija, džoging duž Marina šetališta, ili teniskog meča na našim teniskim terenima svjetske klase. Ako želite neku više morsku aktivnost – Lifestyle recepcija će vam rado organizovati dan za jedrenje za najbolje morsko iskustvo.

Dan za wellness i spa

Jedna od stvari koje ne smijete propustiti kada dođete u Portonovi je Chenot Espace Wellness centar. Dan za spa u paru povećaće bliskost, naročito jer se radi o vrhunskom iskustvu opuštanja kakvo do sada nijeste doživjeli, uz izbor masaža i medicinskih tretmana za koje će se pobrinuti stručno osoblje.

Romantična večera

Ako gastronomska ponuda nije jedan od razloga zbog kojih razmišljate o Portonovom, trebalo bi da bude. Za najbolje romantično iskustvo izaberite večeru u jednom od restorana sa pogledom na more. Samo zamislite – vi i vaša voljena osoba sa čašom šampanjca u ruci i prijatni osjećaj ljetnjeg povjetarca dok čekate savršeni obrok. Ako želite potpunu privatnost, možete večerati i u svojoj rezidenciji, na balkonu ili verandi. Sve što treba da uradite je da pozovete Lifestyle recepciju i oni će napraviti ambijent za romantičnu večeru pod svjetlošću svijeća i zvijezda.

Noćni život u Portonovom

Ako uživate u zabavama i zajedničkim izlascima, Portonovi je i dalje mjesto za vas! Portonovi plažni bar nudi ukusne i osvježavajuće koktele idealne za ljetnji noćni izlazak. Za noć ispunjenu plesom, posjetite DJ sesije na otvorenom na Vista trgu. Za ove događaje ulaz je besplatan, a organizuju se često i na njima je zabava zagarantovana!

Imate savršenu priliku da ovog ljeta posjetite Portonovi i ponovo se zaljubite jedno u drugo tokom ljetnjeg odmora. Boravak u rizortu punom raznovrsnih događaja ojačaće vašu vezu dok provodite kvalitetno vrijeme zajedno na različitim aktivnostima dostupnim za parove. Uspomene odavde traju dugo i postaće jedna od najljepših prekretnica veze kojih ćete se rado sjećati i slaviti ponovnim dolascima na odmor koji vas čini savršeno srećnima. A ako želite da zaprosite voljenu osobu, možemo isplanirati savršenu prosidbu na mjestu koje vi odaberete. Zar ne bi bilo lijepo da Portonovi bude lokacija vaše romantične bajke?

Napravite romantičan gest i isplanirajte romantičan ljetnji odmor. Pogledajte našu ponudu za iznajmljivanje premium rezidencija na obali. Za koju god da se odlučite, biće savršeno gnijezno u kojem ćete slaviti svoju ljubav.

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još