BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
25.Maj 2023

4 zabavne aktivnosti za uživanje u ljetnjem boravku u Portonovom

Nemojte dozvoliti da gledate kako vrijeme prolazi dok sjedite skrštenih ruku – ljeto stiže na velika vrata i pravi je trenutak za početak planiranja ljetnjeg odmora koji vam je i te kako potreban. Takođe, sada imate savršen razlog da iznajmite vilu ili stan u Portonovom, gdje ćete naći sve što vam je potrebno da odmorite, napunite baterije, opustite i budete najbolja verzija sebe.

Kao destinacija koja je aktuelna tokom svih godišnjih doba, Portonovi ima sjajnu ponudu nekretnina s pogledom na more i privatnim bazenima i vrtovima, pogodnih za porodične, grupne i odmore za parove. Tokom cijele godine možete posjetiti brojne restorane, prodavnice i događaje.

Svakako, ljeto je vaša prilika da vidite Portonovi u punom sjaju, pa pogledajte koje su to četiri aktivnosti koje predlažemo da isprobate i maksimalno iskoristite svoj boravak u rizortu:

4 FUN ACTIVITIES TO ENJOY DURING A SUMMER STAY IN PORTONOVI_img_1_alt

1. Provedite vrijeme u Portonovi Beach Club-u

Plaža je uvijek siguran izbor kao dnevni plan za ljetnji odmor. Morate otići na plivanje – zamislite sljedeću situaciju – prvo se rahladite u blistavo čistom moru, a kada izađete na savršenu pješčanu plažu, Portonovi Beach Club čeka na vašu porudžbinu.

Provodite dane na savršenoj plaži, degustirajte razne koktele iz ponude Portonovi Beach Club bara i uživajte u vrhunskoj večeri u vrhunskom restoranu tokom toplih ljetnjih noći – zvuči kao pravi ljetnji odmor, zar ne?

4 FUN ACTIVITIES TO ENJOY DURING A SUMMER STAY IN PORTONOVI_img_2_alt

2.Tura jahtom/brodom iz Portonovi marine

Osim što je pogled na nju savršen, Portonovi marina takođe nudi različite usluge, uključujući iznajmljivanje jahte ili broda. Kada napunite baterije na plaži i poželite da krenete u istraživanje okoline, najbolja opcija je tura jahtom ili brodom – savršen način da doživite sve ljepote Bokokotorskog zaliva.

4 FUN ACTIVITIES TO ENJOY DURING A SUMMER STAY IN PORTONOVI_img_3_alt

3. Uzmite slobodan dan za Chenot Espace Welness Spa

Da li ste znali da možete da uzmete slobodan dan i dok ste na odmoru? Dan za spa, uživanje, mir i savršenu tišinu samo za vas. Od prvog trenutka, Chenot Espace Wellness Spa će vas zagrliti predivnim mirisom i obuzeti opuštajućim vibracijama. Sa vrhunskom uslugom i osobljem svjetske klase, možete birati između različitih vrsta masaža i tretmana, a dan proveden u Chenot-u biće dan koji ćete pamtiti kao potpuni restart i brojaćete dane do naredne posjete.

4 FUN ACTIVITIES TO ENJOY DURING A SUMMER STAY IN PORTONOVI_img_4_alt

4. Istražite barove i restorane u rizortu

Portonovi ima ekskluzivnu ponudu barova i restorana – za sve što možete poželjeti. Posjetite Koffein za savršene napitke, svježe cijeđenu pomorandžu i sjajnu hranu, uz savršen pogled. Kada želite otmjenu večeru u restoranu u savršenom mediteranskom ambijentu, Romeo & Juliet i Perla Square su restorani koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

4 FUN ACTIVITIES TO ENJOY DURING A SUMMER STAY IN PORTONOVI_img_4_alt

Svi oni koji ne mogu da odole slatkišima ne smiju propustiti priliku da probaju originalni italijanski sladoled i ostale delicije u poslastičarnici Godo.

Porodice, parovi, kao i oni koji putuju sami, naći će nešto po svom ukusu u Portonovom ovog ljeta. Raznovrsnost ponude ogleda se u tome što Portonovi ima izbor svega što jedan rizort može da ponudi – i više od toga – umjetničku galeriju, brojne butike i nevjerovatan kalendar događaja koji će zabavljati i djecu i odrasle tokom cijelog ljeta.

4 FUN ACTIVITIES TO ENJOY DURING A SUMMER STAY IN PORTONOVI_img_5_alt

Kupovina nekretnine možda izgleda kao teška odluka, ali čim zakoračite u Portonovi, posjedovanje nekretnine u rizortu biće potpuno logičan izbor. Pravi izazov je biranje između naših savršenih nekretnina. Bilo da se odlučite za rezidencije u naselju, Marina apartmane, Sky vile ili One&Only privatne domove, napravićete pravi izbor. Ulaganje u nekretninu u Portonovom biće jedna od najboljih odluka koje ste ikada donijeli. Ispunite formu i prijavite interesovanje ili zakažite obilazak.

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još