BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
05.April 2023

Portonovi bi mogao postati vaša omiljena destinacija za odmor

Dok pravite planove za ljeto, sigurno razmatrate najbolje destinacije za odmor. Kada pomislite na ljeto, šta vam prvo padne na pamet? Lagano poslijepodne, uživanje na suncu i u mirisu ljeta pod palmama? Sve to vam je na dohvat ruke.A Portonovi Stay Could Be Your Favorite Summer Getaway_1_alt

Pomoći ćemo vam da odlučite: ove godine se spakujte i istražite rezidencije u Portonovom – skrivenom raju na Jadranu, koji će postati vaša oaza ovog ljeta. Bilo da tražite mirni odmor od užurbane svakodnevice ili utočište za odmor sa porodicom – u rezidencijama u Portonovom ćete naći sve baš po vašoj mjeri. Rezidencije su luksuzne, prostrane, moderno opremljene i savršeno ugodne, bilo da ćete u njima provesti samo jedno veče ili odmor od mjesec dana.A Portonovi Stay Could Be Your Favorite Summer Getaway_2_alt

Luksuzne četvorosobne rezidencije za velike grupe ili udobni jednosobni apartmani za romantični odmor ili nešto između to dvoje – odaberite po svojoj mjeri. Ako se odlučite za jedan od Mimoza apartmana, uživaćete u predivnim pogledima na more, ali i iskusiti život u modernoj marini. Rezidencije u naselju su savršene za pravi mediteranski odmor, sa lijepim bazenima, okružene pažljivo uređenim vrtovima.A Portonovi Stay Could Be Your Favorite Summer Getaway_3_alt

Kako bi izgledao jedan dan vašeg odmora?

Zamislite ga ovako: budite se uz zvuk raspjevanih ptica i miris mora koji ulazi u sobu. Kafa se već sprema u prostoriji do i terasa je postavljena za doručak, upotpunjen svježe cijeđenim sokom od narandže sa lokalnih farmi. Ostatak naselja još uvijek spava. Gledate u mirno more sa kafom u ruci, a torba za plažu je spremna za dan koji predstoji. Miris morske soli u vazduhu vas naprosto mami i jedva čekate da se osvježite u bazenu.

A Portonovi Stay Could Be Your Favorite Summer Getaway_4_alt

Ostatak dana možete provesti kako god poželite – plivajte u bazenu okruženom palmama i prirodnim hladom na samo nekoliko koraka od vaše rezidencije, ili prošetajte do pješčane plaže, gdje su ležaljke spremne i dan ispunjen zabavom čeka na vas.A Portonovi Stay Could Be Your Favorite Summer Getaway_5_alt

Takođe možete istraživati skrivene djelove Bokokotorskog zaliva jednim od luksuznih glisera u Portonovom. Privatne ture su samo na klik od vas, uz pomoć Lifestyle tima, koji je uvijek tu da vaš ljetnji odmor učini nezaboravnim iskustvom u Crnoj Gori – sa privatnim turama u kojima ćete obići znamenitosti i lokalnu baštinu, farme maslinovog ulja, degustirati vino i još mnogo toga.

Vaš raspored je slobodan i nemate nijednu obavezu. Dok uživate u svom danu na moru, naš tim će organizovati večeru u jednom od restorana u Portonovi marini. Italijanska, kuhinja Bliskog Istoka ili Azije - izbor je na vama, a sto već rezervisan. Nakon večere, posjetite događaje iz Portonovi kalendara ili se opustite na bazenu na krovu, s pogledom na zvjezdano nebo.

Pred kraj dana napravite plan za sjutra – možete početi jutro šetnjom ili trčanjem, na raspolaganju vam je 26 hektara površine na kojoj je smješten Portonovi, a kada se vratite, opustite se i u svom mediteranskom domu pripremite za ostatak dana. Takođe, Portonovi trening studio ima časove joge, ako želite da se oprobate u tome.

A Portonovi Stay Could Be Your Favorite Summer Getaway_7_alt

Jedno je sigurno: dani u Portonovom su opušteni, jadransko sunce nježno, a vrijeme samo vaše da u njemu uživate.

Proslavite život i svaku priliku da budete sa svojim voljenima i stvarate prelijepe uspomene.Rezervišite odmor  u Portonovom u jednom od luksuznih apartmana sa predivnim pogledima obasjanim mediteranskim suncem! Pogledajte naše „Posebne ponude za iznajmljivanje“ i u potpunosti doživite šarm Crne Gore!

 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još