BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
15.Novembar 2022

Proslavite praznike u velikom stilu, u Portonovom

Dok neki od vas već planiraju da novogodišnje praznike provedu doma sa svojim najdražima, drugi su u aktivnoj potrazi za destinacijom vrijednom posjete. No, sigurno vas ne privlači samo praznični dio priče već želite dobiti „cijeli paket“ – destinaciju na kojoj možete provesti ove daneuživati u raskošnom osvjetljenju, šarmantnim vidicima i toplim šoljama najukusnije kafe i vruće čokolade.

Sparkling Season – An Invitation to Celebrate the Festive Season in Portonovi_1-alt

Znate kako se kaže – nikad nije dovoljno rano da počenete planirati praznični odmor, pogotovo ako priželjkujete da otputujete negdje. Baš zato vas u Portonovom zabava i odlično raspoloženje čekaju na svakom koraku. Iako je ovo tek druga godina praznovanja u Portonovom – on je postao toliko popularan među posjetiocima da se praznična atmosfera zahuktava već krajem novembra mjeseca.

Evo što možete očekivati u Portonovom od početka decembra pa sve do 8. januara 2023.

Portonovi odiše šarmom, naročito zimi, a često je teško zamisliti ljepše mjesto dok istražujete prekrasne ulice ovog piktoresknog mediteranskog naselja. Pregršt je razloga zašto će mnogi turisti odabrati Portonovi kao svoje praznično odredište.

Sparkling Season – An Invitation to Celebrate the Festive Season in Portonovi_2-alt

Gdje odsjesti: U Portonovom možete birati što vam srce želi. Ako dolazite solo ili s partnerom, preporučujemo boravak u divnom apartmanu Kumbor u srcu Portonovog. Besprijekorno stilizovani Mimosa Deluxe Suite biće savršen izbor ako želite luksuzniji stil. No, ako zaista želite boraviti u stilu, predlažemo da se odlučite za vrhunsku Sky Villa-u i uživate u divotama koje ne možete ni zamisliti. Ako ste više tip koji žudi za vrhunskom uslugom, opcija odmora je i One&Only Portonovi, nevjerovatni hotel dizajniran da udovolji svakom vašem hiru.

Sparkling Season – An Invitation to Celebrate the Festive Season in Portonovi_3-alt

Što vam pripremamo: Planiramo mnoštvo uzbudljivih programa, poput različitih dekoracija i laserskih predstava koje će vas teleportovati u prazničnu čaroliju. Obavezno se pobrinite da imate dovoljno vremena da otkrijete i uživate u svemu što vam pripremamo. Ako priželjkujete uživanje u prekrasnimkrajolicima, ali takođe vam je važno da ste blizu vrhunskih SPA centara kako biste se opustili nakon napornog dana - ne zaboravite da je Portonovi dom Chenot Espace SPA u kojem možete rezervisati vrhunske tretmane.

Sparkling Season – An Invitation to Celebrate the Festive Season in Portonovi_4_alt

Nemojte propustiti: Čekaju vas fenomenalni koncerti bendova, pjevača i DJ-eva. Ako žudite za italijanskom hranom i preukusnim zalogajima, restoran Romeo & Juliet će vam se uvući pod kožu. Lijepa vina, delicije i intimna atmosfera dobitna su kombinacija pomoću koje ćete se potpuno opustiti. Svakako predlažemo da svratite i na nekoliko toplih napitaka u Koffein - kafoteku u kojoj možete isprobati single-origin svježu prženu kafu i vrhunske čajeve. Nakon popodnevne šetnje, možda ćete poželjeti da sjednete i na kolače. Obavezno posjetite GODO - još jedno mjesto koje donosi duh Italije, gdje ćete uživati u pecivima, palačinkama i kremastim sladoledima (sladoled nije samo za ljeto!). Obavezno odvojite nešto vremena i za Tapasake Portonovi – epicentar dobre hrane i dobrog raspoloženja. Zahvalite nam kasnije. I ovo su samo neka od mjesta koja čekaju na vas!

Sparkling Season – An Invitation to Celebrate the Festive Season in Portonovi_5_alt

Imate li nešto za djecu? Zaista postoji bezbroj razloga da sa sobom povedete i mališane. Ne zaboravite – u Portonovom imamo ponešto za sve uzraste i za svačiji ukus.

Rezervacije & Upiti

Za neke dogđaje je potrebna rezervacija. Za upite o događajima, možete pisati na e-mail: events@portonovi.com ili pozovite +382 67 177 444.

Da rezervišete smještaj, pišite na: stay@portonovi.com ili pozovite +382 67 932 999.


PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još