BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
16.Oktobar 2023

Aktivnosti na otvorenom za zdravlje tijela i uma

U Portonovom, ljeto 2023. bilo je ispunjeno uzbudljivim događajima koji su impresionirali i vlasnike domova, goste, kao i posjetioce. Ljetnji kalendar događaja bio je obogaćen događajima koje je organizovao Portonovi Training Studio, koji su bili zabavni i za gledanje i za učestvovanje – kao što su Kids' Games, Akvatlon i turnir u 3x3 košarci. Sa inspirativnim opcijama za trening i zabavnim događajima, Portonovi Training Studio uvijek je dostupan vlasnicima domova i gostima koji vode računa o dobroj formi, ali i o zdravlju.


Pogledajte pregled zabavnih događaja koje je organizovao Portonovi Training Studio ovog ljeta:

  • Časovi joge na otvorenom za zdravlje uma i tijela.            

Časovi joge uz zalazak sunca odražavali su se srijedom i nedjeljom ovog ljeta i bili su veoma popularni jer su svi učesnici uživali osjećajući prisutnost i opuštanje, a sve to uz najljepši mogući pogled na zalazak sunca na obali.


  • Kids' Games, zabava za svu djecu. 

Aktivnosti za djecu su važan dio života u Portonovom. Samo tokom ovog ljeta, Kids' Games organizovan je tri puta, i uključivao je vježbe i relaksaciju uz animaciju. I djeca i roditelji su se zabavili.


  • Personalni treninzi za sve one kojima je bilo potrebno da oblikuju svoje tijelo.

Naši profesionalni treneri bili su dostupni za sve oni koji su željeli da budu u formi i počnu da vode računa o kilaži i zdravlju. Sa individualnim pristupom treningu i planovima obroka, najbolji rezultati su garantovani i postizani.


Budite zdravi i u formi tokom cijele godine. Doživite Portonovi Training Studio sa modernom opremom, sjajnim prostorom i nevjerovatnim osobljem. Ako već nijeste, sigurno ćete postati ljubitelj teretane. Učlanite se već danas i počnite putovanje ka zdravijem stilu života.

Otključajte svoj pravi potencijal i postanite najbolja verzija sebe. Dajte nam priliku da budemo vaša motivacija i inspiracija za bolju i zdraviju budućnost! Pridružite se zajednici danas – preuzmite kontrolu nad svojim životom sa jednim jednostavnim korakom u pravom smjeru. Kontaktirajte nas sada.

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još