BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
31.Maj 2024

Portonovi ljeto 2024: Čeka nas još jedna nezaboravna sezona!

Sjajni događaji ljetnje sezone 2024. već su počeli u Portonovom. Prvi događaji su poziv gostima da dožive čari ljeta u rizortu, gdje je raznolika ponuda događaja kreirana da oduševi sve profile i generacije posjetilaca i gostiju. Mislili smo na sve - djecu, ljubitelje sporta, ljubitelje koncerata, umjetnosti, jedriličare, vinoljupce... Čeka nas predivno ljeto!

Neki od već najavljenih događaja su:

Sport

Bilo da volite da se bavite sportom ili ispratite kao gledalac, u rizortu smo pripremili: 

  • Portonovi će biti domaćin prvog 3x3 FIBA turnira 2024. Odlični košarkaški mečevi i navijanje za timove uvijek su sjajna zabava. 
  • Za sve one koji vole da budu aktivni, Portonovi Summer Rise 2024. sjajna je prilika za istraživanje okoline i stimulativnu planinarsku turu u junu. Prihvatite izazov!
  • Kada smo kod izazova, Portonovi Outdoor Workout Session zakazan je za jun i pozivamo sve fitness entuzijaste da učestvuju. 

Jedrenje

Poslije još jedne sjajne regate, EST 105, koja je održana u maju ove godine, V Portonovi regata „Bokeška ostrva“, održaće se u junu. Uz ljepotu morskih pejzaža koje ova regata nudi, zabava će se nastaviti na obali, uz prijateljsku atmosferu i ukusnu hranu. 

Događaji za djecu

Uvijek kažemo da su djeca naši omiljeni gosti, a događaji za djecu uvijek su najzabavniji. Ove godine, dječje igre će biti organizovane pod nazivom Portonovi Aqua Fun i uključivaće vodene igre u kojima će i djeca i roditelji uživati. Zaokružite 23. jun u kalendaru!

Koncerti

Portonovi je već poznat po najboljim koncertima, bez obzira na to o kojem se godišnjem dobu radi, pa će se to nastaviti i ovog ljeta. Ponovo ćemo se sjajno zabavljati i pjevati uz sjajne pjesme na predivnoj lokaciji. 

  • Mjesna muzika Đenović jedan je od tradicionalnih nastupa i još jednom će oduševiti publiku u rizortu vještom interpretacijom koja kombinuje tradicionalnu i modernu muziku. 
  • Takođe ćemo imati priliku da uživamo u nastupu simfonijskog orkestra „Best of the 80s“ u julu i ponovo doživimo slavne hitove jedne od najboljih decenija u istoriji muzike. 
  • Jedna od omiljenih regionalnih muzičarki, Tijana Bogićević, imaće koncert u avgustu i ne smijete propustiti njen nevjerovatni glas i emociju.
  • Fuzija roka i klasične muzike koja obećava jedinstveno iskustvo – Rock Opera – zakazana je za avgust. Nesvakidašnja kombinacija žanrova i muzičari svjetskog kalibra učiniće da pamtite ovaj koncert dugo vremena. 

Degustacija vina

Večeri na kojima se degustira vino takođe su tradicija u Portonovom. Ovaj koncept kombinuje sjajnu muziku i neke od najboljih izlagača u regionu ali i svijetu. Ove godine u julu, goste će zabavljati još jedna regionalna muzička zvijezda Natali Dizdar.

Umjetnost

Ovog ljeta, imaćemo i sjajne događaje za ljubitelje umjetnosti. 

  • Umjetnička izložba Nikole Žigona u junu, na kojoj će publika imati priliku da posmatra umjetnikov kreativni proces.
  • Umjetnička izložba Biljane Keković u julu, koja će biti u srcu Portonovog 15 dana.

Naći će se nešto po svačijem ukusu – planirajte dolazak u Portonovi i prepustite se sjajnim događajima. Za više detalja, pogledajte naš kalendar događaja i ostanite u toku sa svim što je planirano za naredne mjesece. 

Pogledajte našu ponudu za iznajmljivanje, jer posjetioci lako postaju gosti pa je bolje planirati unaprijed. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još