BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
20.februar 2024

Kako će život u Portonovom pozitivno uticati na vaše blagostanje i podstaći dobro raspoloženje

Živimo u vremenu koje karakteriše brz tempo, često i previše brz, pa stalno moramo da se trudimo da zaštitimo i unaprijedimo sopstveno blagostanje. Veza između prostora u kom živimo i inutrašnjeg balansa je neraskidiva, pa je tako od velikog značaja naći mjesto koje odgovara na sve naše potrebe. Portonovi rizort je takvo mjesto. Ušuškan u Bokokotorskom zalivu na obali Jadranskog mora, sa netaknutom prirodom koja ga orkužuje, obećava ekskluzivni stil života koji će vam pomoći da budete najbolja verzija sebe.

Ovo su neki od razloga zašto je životno iskustvo najvišeg nivoa lako ostvarivo u Portonovom:

Pogled na more i planine/zelenilo – na istom jednom mjestu


Dokazano je da vrijeme koje provedete na otvorenom ima brojne benefite za zdravlje, a u Portonovom ćete se naći u prijatnom zagrljaju crnogorske prirode koja ima i impozantne planine i svjetlucavo more – savršen spoj za miran život. Kombinacija prelijepe arhitekture i zelenila unutar rizorta čini da se on savršeno uklapa u okolinu, kao njen prirodan nastavak. Pejzaži koje ćete doživjeti ovdje postaeće dio vas, a duša će vam pronaći mir.

Sve za vaše zdravlje: časovi joge na otvorenom, teretana i još mnogo toga


Vrijeme koje uložite u zdravlje je vrijeme uloženo u bogatstvo od kojeg ćete imati najveću korist. U Portonovom je lako da se fokusirate na fizičko i mentalno zdravlje. Portonovi Training Studio je naša teretana sa najsavremenijom opremom, koja obezbjeđuje režim za revitalizaciju tijela po vašoj mjeri. Časovi joge na otvorenom pomoći će vam da vježbate prisutnost i osvježite sva svoja čula.

 Pronađite svoj mir i udobnost u Bokokotorskom zalivu


Mir koji ćete naći u Bokokotorskom zalivu nije pasivno iskustvo, već doživljaj koji će vas u potpunosti obuzeti. Rezidenti Portonovog uživaju u suptilnoj eleganciji na svakom koraku rizorta. Ovdje život oblikuje jedan od najljepših zaliva na svijetu, pa je ispunjen spokojem i lakoćom postojanja. I samo ta privilegija je dovoljna da ponovo otkrijete svoju zahvalnost za život dok posmatrate svjetlucavi zaliv.

Zdravstveni tretmani koji su vam potrebni: Chenot Espace SPA


Jedan od najekstravagantnijih i najdragocjenijih djelova Portonovog je Chenot Espace spa sa medicinskim tretmanima. Spajajući najbolje od prastare mudrosti holističkih tretmana i moderne nauke u harmoničnu cjelinu, Chenot medicinski tretmani nude šansu da poboljšate sveukupno zdravlje. Bilo da je u pitanju oslobađanje od stresa, detoks, podmlađivanje ili tretmani po vašoj mjeri – Chenot iskustvo se prilagođava lično vašim zdravstvenim potrebama. Ne predstavlja bijeg od stvarnosti, već put do boljeg i zdravijeg života.

Život u Portonovom nije samo smještaj, već i prilika da vodite bolji život – moći ćete da živite uzvišen život, ne ispunjen obavezama, već radošću - baš onako kako zaslužujete. Ako ste spremni za takvo naredno poglavlje, prvi korak je da odaberete Portonovi, mjesto koje je osmišljeno da bude oaza u kojoj je jedini imperativ uživanje u životu.

Naša ponuda nekretnina čeka da počnete da pišete naredna poglavlja u svom putovanju punom radosti. Ili pogledajte našu ponudu za iznamljivanje i dođite na probno iskustvo. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još