BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
10.januar 2024

Otkrijte veličanstvenu ljepotu zelenila, parkova i vrtova u Portonovom

Ništa se ne može mjeriti sa ljepotom prirodnih pejzaža, a da li ste znali da priroda ima i pozitivan efekat na mentalno zdravlje, smanjuje nivo anksioznosti i depresije i podstiče pozitivne emocije i kreativnost? U Portonovom ćete pronaći mnoštvo zelenila, parkova i vrtova, koji pružaju spokojnu i umirujuću sredinu posjetiocima. Sa kombinacijom očaravajućeg prirodnog okruženja i modernih pogodnosti, rizort je prava oaza za sve ljubitelje prirode.

Provešćemo vas kroz predivne parkove i bujne bašte Portonovog: 

Portonovi je kombinacija prelijepe arhitekture i prirode, dodatno uljepšane zelenilom u okviru rizorta, kao i skulpturama koje se uklapaju kao da su njegov prirodni dio. Kada vam je potreban mir na otvorenom, predlažemo da posjetite Hillside Park. Uživaćete u šetnji prelijepim stazama, svaka od njih čuva svoju priču koju ćete otkriti. Sa dizajnom koji je prilagođen tako da uključuje veliki broj stabala koji su sačuvani iz perioda prije nego što je rizort izgrađen, i raznovrsne biljne vrste koje naprosto mirišu na Mediteran – ovdje ćete se povezati sa prirodom baš kao što vam je bilo potrebno.

Ako tražite atmosferu porodičnog duha, ili samo želite više opcija, zaputite se u Central Park. Park sadrži igrališta za djecu,  trg i prelijepe vrtove. Central Park je odlično mjesto na kojem se cijela porodica može opustiti, isključiti i provesti zabavan dan na igralištu, uz uživanje u atmosferi koju pravi prirodno okruženje. 

  • Mnoštvo zelenila

Svaki aspekt Portonovog je impersivan, pa obratite pažnju na svaki detalj. Možete naučiti mnogo toga dok uživate u najljepšoj atmosferi. U rizortu se nalazi više od 40 hiljada biljaka, sa oko 130 različitih vrsta – uključujući mimozu, lavandu, stabla masline i citrusa i još mnogo toga – što kreira savršene pejzaže, bilo da želite da šetate kroz rizort ili provodite vrijeme u svojoj rezidenciji. Sve terase i privatni i zajednički bazeni u našim rezidencijama ispunjeni su bujnim zelenilom. 

  • Boravak inspirativan za rekreaciju

Portonovi ispunjava sve potrebe, a to uključuje sve one koji vole da budu aktivni. Pored prelijepih pogleda, parkova i prirode, ovdje će vam biti lako da budete aktivni, uživate u ljepoti prirode i vježbate prisutnost na mjestima koja odišu mirom. Sve ovo će umnogome doprinijeti sveukupnom blagostanju vašeg uma i tijela. Možete šetati inspirativnim stazama rizorta ili ići na trčanje Marina promenadom. Kako vjerovatno ne želite da vam djeca provode previše vremena u zatvorenom prostoru, ovdje se opcije same nude i bićete inspirisani da ih povedete u avanturu na dan zabave u jednom od parkova – jer se tako stvaraju najljepše uspomene iz djetinjstva. 

Portonovi je jedinstven spoj prirodne ljepote i modernog dizajna. Ovdje ćete naći gotovo sve što je potrebno za savršeno balansiran život za cijelu porodicu. Rizort je napravljen tako da nudi najbolji kvalitet života, odgovori na sve vaše zahtjeve i podstakne vas da provodite više vremena na otvorenom i nađete vrijeme za prijeko potrebnu rekreaciju. Ovdje živi istinska sreća i lako je biti dobro raspoložen i uvijek uživati u životu. 

Vrijeme je da preuzmete inicijativu, svom blagostanju date prioritet i dođete u mjesto u kojem ćete biti najbolja verzija sebe, okruženi prelijepim biljkama i prirodom. Pogledajte našu ponudu nekretnina i počastite se najboljom investicijom, ili vidite našu ponudu za iznajmljivanje da prvo dođete na odmor koji će prijati vašoj duši. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još