BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
12.Oktobar 2022

KRATKI VODIČ ZA KUPOVINU NEKRETNINE U PORTONOVOM

Mnogi ljudi sanjaju o kupovini kuće za odmor, iz brojnih razloga – želja za posjedovanjem vile, planiranje preseljenja, ulaganje u nekretnine ili jednostavno - priprema za budućnost i odabir mjesta koje bi vremenom moglo postati dom po odlasku u penziju. Naravno, većina budućih vlasnika želi posjedovati nekretninu na prekrasnom mjestu s jedinstvenom kulturom i toplom klimom, gdje mogu da dođu i opuste se.

Pretpostavimo da je jedna od opcija o kojima razmišljate i kupovina nekretnine u inostranstvu. U tom slučaju vjerovatno će vam trebati malo više truda jer ćete morati da istražite o državi koja vas zanima i da pronađete nekretninu kojom ćete biti oduševljeni. Imate sreće, jer ćemo vam u ovom tekstu dati sve informacije i savjete iz prve ruke ako planirate da kupite nekretninu u Portonovom.

a-guide-on-buying-a-property-in-portonovi_alt

ZAŠTO KUPITI NEKRETNINU U PORTONOVOM

U posljednje vrijeme, nekretnine u Portonovom su veoma popularne. One predstavljaju vrijednu dugoročnu investiciju iz sljedećih razloga:

  • Kuća za odmor. Mnogi su se zaljubili u Portonovi i Bokokotorski zaliv  i jednostavno su opčinjeni Crnom Gorom, ljudima i iskustvima u njoj. Uživaju u istraživanju i učenju o kulturi. Zbog toga je savršeno logično da baš ovdje imaju drugi dom.

a-guide-on-buying-a-property-in-portonovi-3_alt

  • Preseljenje (bilo privremeno ili trajno). Crna Gora nudi pristupačan život s mnogo mnogućnosti za istraživanje i uživanje u prirodnim i drugim bogatstvima, ali po značajno nižim cijenama od onih u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD ili čak drugim mediteranskim zemljama. Mnogi investitori prepoznali su ove prednosti i shvatili da će dobiti značajnu vrijednost za novac, a u isto vrijeme i podići svoj životni standard.

a-guide-on-buying-a-property-in-portonovi-5_alt

  • Ulaganje.Brojni investitori predviđaju da je Portonovi mjesto gdje će cijene samo nastaviti da rastu. Zašto ne biste iskoristili situaciju dok još možete i dugoročno ostvarili veći povrat na investiciju? Neki investori takođe smatraju posjedovanje nekretnine u Portonovom odličnim proširenjem portfolija.
  • Kupovina za izdavanje. Mnogi stanovnici Portonovog kupili su nekretninu i odlučili da je izdaju (kada ne borave u njoj) kako bi ostvarili dodatni, stalni izvor prihod.

a-guide-on-buying-a-property-in-portonovi-7_alt

O ČEMU TREBA RAZMISLITI PRIJE KUPOVINE NEKRETNINE U PORTONOVOM

Investitori su svjesni da Crna Gora ima otvorenu, dinamičnu i stabilnu ekonomiju s povoljnim poreskim stopama i izuzetno dobrim odnosima sa zemljama u regionu, a i na globalnom nivou. Bokokotorski zaliv, u kojem se nalazi Portonovi, takođe je jedna od najtraženijih lokacija s fantastičnom, blagom mediteranskom klimom koja je ugodna i ljeti i zimi.

Odlučite se za vrstu nekretnine

Odvojite vrijeme i pogledajte sve mogućnosti koje su dostupne u Portonovom. Razmislite o vrsti nekretnine koju želite – Sky vila, Marina apartman ili rezidenciju u naselju. Uzmite u obzir svoj životni stil i šta vam se sviđa. Ako imate porodicu, svakako razmislite i o njihovim potrebama. 

Ako je moguće, lično posjetite Portonovi kako bi vam naš tim pomogao pri obilasku svih nekretnina za koje ste zainteresovani. Obavezno postavite mnogo pitanja kako biste pronašli savršenu nekretninu za sebe i svoju porodicu. Uvjereni smo da će nekretnine koje imamo na raspolaganju zadovoljiti vaše kriterijume.

a-guide-on-buying-a-property-in-portonovi-6_alt

Kako kupiti nekretninu?

Naš tim je iskusan u cijelom procesu ugovaranja, stoga budite sigurni da će vam sve objasniti korak po korak. Naši ugovori uključuju sve uslove, a kada se sve strane dogovore o uslovima prodaje, ugovor se potpisuje i prelazi se na sljedeći korak.

Posljednji korak u kupovini nekretnine u Portonovom je prenos vlasništva nad nekretninom – što uključuje plaćanje preostalog iznosa kao i svih poreza ili naknada povezanih s prenosom vlasništva. Nakon što sve završite, možete uživati u svom prekrasnom novom domu.

Ako vas je naš kratki vodič inspirisao da kupite novi dom u Portonovom, obratite se našem Timu za prodaju. Birajte između izuzetnih nekretnina - rezidencija u naselju, Marina apartmana, Sky vila i One&Only privatnih domova. Šta god odabrali, ulaganje u nekretnine u Portonovom biće jedna od najboljih odluka koje ste donijeli. Popunite formular kako bismo bolje upoznali vaša interesovanja i pozvali vas da uživo pogledate nekretnine.

 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još