BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
26.Oktobar 2023

Pronađite savršen poklon za svaku priliku u Portonovom

Da li ste samo u prolazu ili ste odsjeli u Portonovom i potreban vam je savršen poklon za partnera, djecu ili prijatelja? Pronalaženje savršenog poklon na putovanju ponekad zna biti izazovno, bilo da se radi o rođendanskom ili poklonu za useljenje. Imamo nekoliko zanimljivih ideja za vas, koje će biti originalni, a u isto vrijeme lijepi pokloni. Najbolji dio je što su svi dostupni u Portonovom!

Pogledajte naše predloge:

  • Suveniri i pokloni koji podsjećaju na vaš boravak u Portonovom.

Portonovi je luksuzno naselje koje nudi razne prodavnice i usluge vlasnicima i posjetiocima. Morski suveniri dostupni su u radnjama kao što su Aqua, Prego Fashion i galerija Pizana. Pronađite sitne uspomene koje možete ponijeti i izaberite ono što vam se najviše sviđa i predstavlja vaše vrijeme provedeno u Boki. Na ovaj način, poklon će predstavljati djelić Crne Gore i pokazati da ste dok ste bili ovdje mislili na osobu kojoj ga poklanjate.

  • Umjetnička djela.

Umjetnička djela su odlični pokloni. Ne samo da će biti pokretači razgovora, već su i dugotrajni podsjetnik na vaše uvažavanje. Galerija Pizana u Portonovom poznata je po izlaganju najboljeg od crnogorske umjetnosti i savršen je izbor da pronađete jedinstveni poklon kakav ste tražili.

  • Predmeti za uređenje doma kao poklon za useljenje.

Ako tražite poklon za useljenje, Trend Eichholtz ima jedinstvenu ponudu i možete odabrati tradicionalan, a ipak poseban poklon. Ručno rađeni dodaci biće sjajni pokloni koji mogu prelijepo da se uklope u svaki prostor.

A ako više volite da se ističete i budete kreativni, figurice koje nudi galerija Pizana Portonovi biće pravi izbor poklona za vas.

  • Dan za spa ili neku od usluga koja će poboljšati vaše zdravlje ili blagostanje.

Kada birate Chenot Espace Wellness Spa, ne možete pogriješiti. Dan provedem u spa centru ili jedna od usluga, kao što su masaža ili neki od Chenot tretmana – pokloni su kojima se svi obraduju. Šta god odaberete, o ovom poklonu će se dugo pričati jer je vrijeme provedeno u Chenot-u iskustvo za najviši nivo umirujućeg opuštanja.

Prodajno područje u Portonovom ima raznovrsne opcije za sve prilike i najrazličitije ukuse. Bilo da tražite suvenir, mali poklon, poklon za useljenje, ili umjetničko djelo, naći ćete sve što vam je potrebno. Postaće vaša omiljena lokacija za šoping jer je sve blizu i nema potrebe za besciljnim lutanjem. Lako je odabrati i prenijeti naljepše želje unikatnim poklonima čak i kada ste u žurbi.

Posjetite Portonovi, prošetajte, razgledajte naše prodavnice i uvjerite se sami – bićete oduševljeni ponudom prodavnica i usluga u okviru rizorta. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još