BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
11.Mart 2024

Portonovi modni trendovi u 2024.

Portonovi je najbolja lokacija, ne samo kada se radi o prelijepoj okolini, odmoru i prilikama za investicije -  danas pričamo o modi, a Portonovi i tu ima mnogo toga da ponudi. Olympus modni butik, kao i ostali butici u okviru rizorta imaju asortiman koji oduševljeva. Modni entuzijasti i svi vi koji volite da impresionirate garderobom, na pravom ste mjestu.

Donosimo listu modnih trendova u 2024:

Korporativna moda


Jedan od najvećih hitova ove godine biće korporativna moda. Više nije monotona i neinspirativna – korporativna odjeća sada je u duhu ispirativnih brendovima kao što su Dolce & Gabbana, Brunello Cucinelli i Bottega Veneta. Odaberite iz ponude krojenih modela sa modernim detaljima i ne možete pogriješiti. Pogledajte ponudu u butiku Olympus i uvijek budite u toku sa najnovijim trendovima.

Transparentni komadi


Ako nijeste bili tako smjeli da ispratite prethodne trendove u kojima se veš nosio kao dio garderobe, ova godina će ublažiti taj trend - uz providne komade za suptiliniji izgled. Providne suknje će biti naročito popularne ove godine.

Mikro šortsevi


Na modnim pistama najbolje vidimo najave dolazećih trendova. Ove godine su mikro šortsevi bili prisutni na revijama brojnih modnih kuća kao što su Gucci, Chanel, Alexander McQueen i drugi. Odaberite svoj omiljeni kroj i ispratite trendove.

Pantalone visokog struka


Jedan od udobnijih trendova se vraća u modu: pantalone visokog struka. Španska kuća Loewe pokazala je nove super duboke pantalone i izgledaju sjajno! Ovo će biti najljepše definisana silueta ove godine, izduženo tijelo i sofisticiranost koja se prenosi na cijelu kombinaciju.

Metalik


Metalik i šljokice uvijek orbitiraju modnim univerzumom. Ove godine, šljokice će vladati, sijati i s pravom privlačiti pažnju. Očekujte ih u svim veličinama i oblicima, stilovima i dnevnim i večernjim varijantama. Ne samo da privlače pažnju, već dodaju karakter svakom outfit-u.

Ručni rad

Dizajneri inspirisani ručnim radom dominiraju ove godine. Kreativni direktor brenda Bottega Veneta, Matthieu Blazy, koristi interesantne tehnike da napravi iluziju teksture i forme. Igrajući se sa materijalima kao što su pom-pom i haljine sa resama, podsjeća nas da je moda zaista vrsta umjetnosti i to se takođe može primijeniti na svakodnevne kombinacije – posjetite Olympus za najbolju inspiraciju.

Bijele kombinacije


Još jedan od sigurnih izbora - proljeće/ljeto 2024. vraća u modu skroz bijele kombinacije koje dozvoljavaju dizajnerima da se igraju sa različitim oblicima i materijalima, dajući nam mnoštvo opcija za elegantan a opušten stil. Za najbolje ljetnje iskustvo pogledajte ponudu butika Aqua u Portonovom, koji ima širok asortiman stvari za plažu.

Obuća


Vidjećemo više boho stila nego prethodnih sezona – bose noge, otvoreni prsti, papuče i japanke biće na svakom koraku. Predlažemo da se držite onoga što je popularno u svim modnim centrima, uključujući stileto, najlonke, mokasine sa platformom i cipele na kitten štiklu. Olympus Tenero i Prego Fashion uvijek su dobar izbor pa pogledajte njihovu ponudu.

Torbe 

Ove godine imaćemo torbe za svaku priliku. Očekujte veliki izbor stilova i osvježavajuć izbor. Od malih ručnih torbi, torbi sa perlicama, neočekivanih oblika, sa prugama, neobaveznih, sa privjescima, kaiševima, bordo, hrom, ledeno plave boje – šta god da preferirate, biće u modi!

Trendovi u 2024. biće daleko od dosadnih i donijeće uzbudljiv miks tradicionalnog i modernog, dajući vam šansu da se izrazite umjetnički u svakodnevnom životu. Vaša odjevna kombinacija može da izgleda sjajno i priča priču u isto vrijeme. Može čak i da rezonuje sa mjestom, a moda upravo i izgleda bolje u prelijepom okruženju kao što je Portonovi – sa dodatnim benefitom butika sa ponudom svih vodećih brendova. 

Budite korak ispred trendova – posjetite butike u Portonovom i osvježite svoju garderobu najboljim modnim izborima. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još