BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
09.Novembar 2023

Trendovi za opremanje doma sa stilom

Postoji razlika između kuće i doma, a namještaj i ostali detalji doprinose tome. Stvari za vaš savršeni dom nudi Trend Eichholtz, radnja smještena u Portonovom. Ovdje ćete naći sve što vam je potrebno da kreirate luksuzan, klasičan ili udoban dom pored mora.

Ne morate da pratite trendove, ali nikad nije loša ideja da znate šta je aktuelno, jer ćete uvijek naći nešto po svom ukusu. Ova sezona donosi nešto što pomjera granice, nešto novo i neočekivano, i dalje poštujući bezvremenski dizajn sa prefinjenim materijalima i bojama. Novi komadi koji se ističu su u nježnim, neutralnim bojama, napravljeni od prelijepog drveta i mesinganih zlatnih tonova. Bogati somot i brušeni mesing dodaju notu elegancije prelijepim komadima namještaja, rasvjete i dodataka.

Pogledajte kratki vodič o trendovima koji je sastavio Trend Eichholtz Portonovi:

Naše fotelje i sofe pružaju najviši nivo komfora i imaju neobičan dizajn zbog kojeg ćete se osjećati kao da gledate modernističke skulpture. Brzo će postati tema svakog razgovora, a bezvremenske presvlake čine da se lako uklapaju u svaki prostor.  

Staklo je osnovni materijal, ali sada u novim, upečatljivijim formama. Niski stočići su nešto što morate imati, naročito sa masivnim, ručno rađenim staklenim pločama sa jedinstvenim dizajnom finiša.

Drvo je uvijek siguran izbor. Njegova privlačnost ogleda se u tome što unosi toplinu u svaki prostor, a naši novi trpezarijski stolovi i stolice kreiraju lijepu i prijatnu atmosferu. Ovi komadi namještaja unose malo prirode u enterijer i uvode teksturu koja se lijepo kombinuje sa drugim materijalima.

Rasvjeta je sveti gral dizajna enterijera. Ona ima moć da transformiše svaki prostor. Komadi iz naše kolekcije jesen/zima nisu izuzetak od toga. Nova kolekcija kombinuje starinski mesing i nebesku ljepotu alabastera, pretvarajući ih u harmonični ples luksuza i sofisticiranosti. Glatki oblici alabastera koji se koriste za lustere, podne i stone lampe svijetle poput mjeseca u vedro veče. Intimni sjaj u cijeloj prostoriji je podesiv pa možete kreirati atmosferu po sopstvenoj mjeri. Detalji od starinskog mesinga su luksuzna završnica. Istovremeno, alabaster je prirodan materijal, tako da se svaki komad pomalo razlikuje u boji, prozirnosti i šarama, što dodaje na unikatnosti.

Kada želite da podignete dizajn svog prostora na viši nivo, fokus je na detaljima i umjetninama. Ovosezonska kolekcija je sačinjena od dodataka za dom koji su osmišljeni tako da traju tokom cijelog života i savršeno objedine svaki prostor. Eichholtz dodaci odišu modernom jednostavnošću koja se ogleda u vješto ručno izrađenim komadima od kamena, stakla, nikla i mesinga. Kada ih vidite, biće vam nemoguće da zamislite svoj prostor bez naših novih svijećnjaka, vaza, činija i skulptura koje odišu bezvremenskom ljepotom.

Ova sezona je u znaku bujnih, toplih tonova, zemljanih nijansi i prijatnih tekstura prirode sa dodanim bojama koje se ističu i daju savršen kontrast. 

Materijal kojim je presvučen namještaj je jedna od najvažnijih stavki dizajna enterijera. Cream Bouclé je jedan od naših najtraženijih materijala zbog teksture i sada ga imamo i u nijansama koje se više ističu, kao što su Rouge i Rose. Raskošni somot se može koristiti za presvlačenje namještaja, ali i za zavjese predstavljene u mnoštvu raskošnih tonova dragulja, inspirisane dragim kamenjem – dizajnirane da dodaju ličnost i dubinu svakom prostoru. Kada se dodaju prigušenoj paleti boja, ove svjetlije nijanse dodaju dašak raskoši. Tepisi i jastuci u kombinaciji sa zavjesama od bogatih materijala i mekim materijalima prozirnih zavjesa od prirodnih materijala sa monohromatskim šemama boja ili lijepim geometrijskim šarama, unijeće život i karakter u svaki prostor.

Značaj tekstila može se vidjeti i osjetiti u namještenim rezidencijama u Portonovom. Pored našeg partnerstva sa Eichholtz-om, sa ponosom radimo sa cijenjenim brendovima tekstila i tapeta, kao što su JAB, Dedar, Carlucci, Vescom i London Art.

Trend Eichholtz Portonovi je vaša sljedeća stanica ako želite da oplemenite svoj enterijer i podignete prostor na sljedeći nivo udobnosti. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da dodate ličnu notu svom domu i učinite ga svojim sa daškom moderne elegancije i luksuza. Da saznate više o novoj impresivnoj kolekciji, kliknite ovdje.

Posjetite Trend Eichholtz radnju u Portonovom i pogledajte pažljivo odabranu kolekciju namještaja, dekora i rasvjete u različitim postavkama, koje će vam umnogome olakšati kupovinu namještaja. Za najbolje šoping iskustvo osjetite i ostale radnje u Portonovom!

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još