BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

23 Avgust 2023

Spajamo tradicionalno i moderno: budite dio nesvakidašnje zabave u Portonovom

Vraćamo se u djetinjstvo: Portonovi je poligon za putovanje kroz vrijeme

Kako su olimpijci nekada počinjali da se bave sportom? Većina je morala prvo da se dokaže u školskom dvorištu.

 Brojne igre u kojima su djeca uživala, bile su filter za početak sportske karijere. Jesmo li te igre zaboravili? Zbog čega ih nijesmo prenijeli na mlađe generacije?

Vrijeme je da se podsjetimo osnova koje su bile sjajna uvertira za sportske aktivnosti i da kroz njih nastavimo priču o Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Crnogorski olimpijski komitet i Portonovi vam predstavljaju "RetrOlympics". Spojili smo tradicionalnost sa modernim vremenom i stvorili jedinstveni događaj koji će se održati u Portonovi Central parku!

Retro igre: Klikeri, školica, kockice…

Dok se budemo družili 26.avgusta, kroz više sektora kreirali smo prostor za dobru zabavu. U prvom će vas dočekati igre kojima su se generacije radovale i vraćale. Klikeri, školica i kockice, pronađite svoju omiljenu zabavu iz djetinjstva.

Koja god da je izbor, zabava je zagarantovana, kao i takmičarski duh, zajedništvo i međusobna podrška. Kada smo pominjali igre u školskom dvorištu, mislili smo između ostalog i na čuvenu između dvije vatre. Mnogo vještine, preciznosti potrebno je za pobjedu, a sigurno je da donosi puno uzbuđenja i prostora za nadmetanje. Lastiš je, takođe, sjajan izbor za povećanje fizičke aktivnosti.

Ne ljuti se, čovječe

Igra “ne ljuti se, čovječe” biće krunski dragulj našeg “RetrOlympicsa”. Neće se igrati na tabli, već će poligon biti daleko veći. Pioni ćemo biti svi zajedno. Roditelji, djeca, sportisti, svi posjetioci. To će dati posebnu draž čitavom događaju.

Velika kocka pokazaće ko ima više sreće, ali pravi izbor poteza odlučuje pobjednika. Igre poput muzičkih stolica, ćorave bake ili limba, doprinijeće razvoju taktičkog razmišljanja, planiranja i fokusiranja pažnje mališana. Upravo iz tog razloga su ove igre dio posebnog sektora.

Izazovi svog sportskog idola, postani dio njihovih uspjeha

Najbolje od svega, što ćemo u Portonovom imati šansu da se u ovim aktivnostima nadmećemo sa omiljenim sportistima. Pridružiće nam se olimpijci, bivši i sadašnji. Pobijedi ih u tvojoj omiljenoj retro igri. Imaćeš i šansu da postaneš dio njihovih najboljih rezultata. Ideja je prezentacija olimpijskih uspjeha kroz fotografije i mogućnost da posjetioci na jednostavan način budu dio onoga što je zapisano kao istorija crnogorskog sporta, jer će kroz foto frame svi posjetioci imati šansu da postanuo dio tih fotografija.

We Connect Traditional and Modern: Be Part of Extraordinary Fun in Portonovi_img_alt