BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

RetrOlympics

DOGAĐAJ ZA DJECU
KADA Subota, 26. avgust
GDJE Central Park
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Crnogorski olimpijski komitet i Portonovi vam predstavljaju "RetrOlympics". Spojili smo tradicionalnost sa modernim vremenom i stvorili jedinstveni događaj koji će se održati u Portonovi Central parku!

Dok se budemo družili 26.avgusta, kroz više sektora kreirali smo prostor za dobru zabavu. U prvom će vas dočekati igre kojima su se generacije radovale i vraćale. Klikeri, školica i kockice, pronađite svoju omiljenu zabavu iz djetinjstva.

Igra “ne ljuti se, čovječe” biće krunski dragulj našeg “RetrOlympicsa”. Neće se igrati na tabli, već će poligon biti daleko veći. Pioni ćemo biti svi zajedno. Roditelji, djeca, sportisti, svi posjetioci. To će dati posebnu draž čitavom događaju.

Najbolje od svega, što ćemo u Portonovom imati šansu da se u ovim aktivnostima nadmećemo sa omiljenim sportistima. Pridružiće nam se olimpijci, bivši i sadašnji.