BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

06 decembar 2022

Spektakularno paljenje novogodišnje jelke u ukrasa u Portonovom, dobitnika prestižne Elle Style Awards nagrade

Početak decembra u Portonovom u znaku je novogodišnjih ukrasa koji kako prošle, tako i ove godine, mame uzdahe posjetilaca.

Neposredno pred početak praznične sezone, koja je simboličnim paljenjem najveće jelke u Crnoj Gori 3. decembra otpočela, Portonovi je nagrađen na jednom od najvažnijih modnih događaja u regionu, Elle Style Awards za 2022. godinu. Nagrađene su brojne ličnosti iz svijeta mode, kulture, umjetnosti i zabave, a među dobitnicima ove godine, našao se i luksuzni Portonovi rizort, koji je odlikovan priznanjem za najbolji dizajn i dekor.

Osmišljeni i realizovani tako da pruže idealnu kombinaciju otmenog, komfornog i luksuznog, enterijer i eksterijer Portonovog primjer su uzvišenog i sofisticiranog dizajna i stila gradnje: „Naš rizort dizajnirale su svjetski poznate arhitekte, tako da se savršeno utapa u divlju, mediteransku prirodu koja ga okružuje. Međutim, ljepota rizorta posebno dolazi do izražaja u zimskom, prazničnom periodu, kada je svaki kutak Portonovog ukrašen specijalnim dekoracijama, koje čine da se zaista osjećate kao u bajci“, rekla je Adrijana Husić, direktorica marketinga i komunikacija u Portonovi rizortu.

U Portonovom zabava i odlično raspoloženje čekaju vas na svakom koraku bez obzira na doba godine. Iako je ovo tek druga godina praznovanja u jedinstvenom naselju – on je postao toliko popularan među posjetiocima da se praznična atmosfera zahuktala već krajem novembra. Od početka decembra pa sve do 8. januara 2023. očekuje vas raznovrsan program za sve generacije i za svačiji ukus.

Kao simbolično obilježavanje godine koju polako ostavljamo za nama, u susret predstojećim praznicima Portonovi je organizovao i prvi događaj. Portonovi Sparkling Season  tako zvanično počinje 3. decembra, pa je svečano paljenje novogodišnje jelke na Portonovi marina trgu kao i praznične dekoracije, okupilo mnoštvo posjetilaca. Ceremoniju je upriličio nastup dječijeg hora Cvrkutići, kao i kulturno-umjetničkog društvo Sloga, čiji su najmlađi članovi uzeli učešće u svečanoj kratkoj ceremoniji.

“Ove subote, upalili smo najveću jelku u Crnoj Gori, ovo je jedna od četiri takve jelke u ovom dijelu Evrope i posjetioci i građani Herceg Novog moćiće da vide ukrase koji se prvi put koriste baš u Portonovom. Specifičnost ove jelke je i što je modelirana po pravom boru pa se prirodno uklapa u ambijent.”, naglasila je Husić i dodala da na ovaj način donose duh velikih gradova u Herceg Novi.

Od 3. decembra do 8. januara, Portonovi je pravo naselje iz bajke - mjesto posebne magije u kome će zimske noći obasjati svjetla svečanih ukrasa i jedinstvene igre svjetlosti i muzike. Raznovrsni događaji za sve generacije, praznični bazar sa najboljom ponudom delikatesa i kreativne radionice za najmlađe, u kombinaciji sa laganim morskim povjetarcem, napraviće idiličnu atmosferu, savršenu za druženje sa najmilijim osobama. Očekuju nas i koncerti regionalih zvijezda, domaćih bendova i DJ-eva, a nakon programa, zabava će se nastaviti u našim lokalima, uz uživanje u specijalitetima različitih internacionalnih kuhinja, aromama iz najrazličitijih krajeva svijeta, egzotičnim koktelima, šampanjcu i dobroj muzici.

Jedan od događaja koji sigurno ne smije propustiti je Magični šou – light, laser & music show, dramatična instalacija koja će tokom pet dana, od 14. do 18. decembra osvijetliti noćno nebo iznad rizorta.

Bilo kao gost u nekoj od rezidencija ili kao posjetilac, Portonovi svečanosti biće savršene za završetak ove godine i početak nove na najbolji mogući način.

Za više informacija o događajima kontaktirajte events@portonovi.com, a za specijalne ponude i rezervacije smještaja kontaktirajte stay@portonovi.com ili +382 67 177 444.

Kompletan praznični program dostupan je na https://portonovi.com/me/festiveseason