BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

06 januar 2023

Spektakularni koncert Amire Medunjanin u Portonovom

Za Portonovi rizort, praznična zimska sezona bila je izuzetno uspješna. Veliki broj posjeta, milionski pregledi na internetu, Praznični bazar sa mnogobrojnim poslasticama, uz organizaciju velikih koncerata i nesvakidašnji Light, Laser & Music Show u kome su posjetioci uživali pet dana, privukle su više hiljada posjetilaca. Praznične čarolije nastavile su se i sinoć, koncertom Amire Medunjanin, na radost mnogobrojne publike i ljubitelja sevdaha i džeza.

Komentarišući posjećenost rizorta, direktorice marketinga i komunikacija Portonovi rizorta, Adriana Husić, istakla je da bilježe i veliku posjećenost turista iz inostranstva upravo zbog programa koji je bio pripremljen, kao i dekoracije koja krasi Portonovi.

“Praznična sezona simbolično je otvorena koncertom grupe Perper, završavamo je koncertima Amire Medunjanin i Petra Graša 7.januara, što je na neki način i kraj ovog dijela sezone, dok je Herceg Novi poznat po prazniku Mimoze, tako da se praznovanje nastavlja u istom duhu”, poručila je ona.

“Oduševljena sam energijom i reakcijom publike, ove trenutke u Portonovom definitivno nikada neću zaboraviti”, kazala je bosanska kantautorka, Amira Medunjanin nakon koncerta.

Ona je istakla da ljubav prema tradiconalnoj sevdah muzici gaji još od malih nogu, te da je džez njena druga ljubav, koju je vremenom uvrstila u svoj repertoar. Poručila je da svima želi dosta ljubavi i zdravlja u narednoj godini, napominjući da je to jedina bitna stvar u životu.

Podsjetimo, praznični program koji je počeo paljenjem najveće jelke u Crnoj Gori počeo je 3.decembra, a završava se 7.januara koncertom Petra Graša odnosno zatvaranjem Portonovi prazničnog bazara sjutradan.