BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

08 januar 2023

Petar Grašo: Ovo mjesto je bajkovito

Nakon fenomenalnog koncerta Amire Medunjanin, posjetioci Portonovi rizorta sinoć su bili u prilici da uživaju u hitovima Petra Graša. Da praznična atmosfera i dalje traje u jednom od najljepših rizorta, i da je mjesto dobre zabave pokazalo se sinoć na prepunom Marina trgu.

Direktorica marketinga i komunikacija Portonovi rizorta, Adrijana Husić kazala je da su jako zadovoljni posjetom tokom decembra i januara.

“Ono što nas čini srećnim, jesu komentari koje dobijamo od gostiju koji su ili boravili u Portonovom, ili bili dio ovih događaja. Drago nam je da nose lijepe uspomene, i da Portonovi postaje destinacija u Crnoj Gori, bez obzira na godišnje doba”, poručila je ona.

Husićeva napominje da su kroz organizaciju pomenutih događaja, vidjeli koliko toga mogu da ponude kao destinacija i šta oni koji ih posjećuju žele da dobiju.

“Slijede pripreme za ljetnju turističku sezonu, novi programi i nova iznenađenja sigurno stižu iz Portonovog”, zaključila je ona.

Jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisac, kompozitor i kantautor, Petar Grašo kazao je da je i ranije posjetio Portonovi, te da se već odavno u Crnoj Gori ne osjeća kao gost.

“Ovo mjesto je bajkovito, nestvarno i jako lijepo. Drago mi je da sam baš ovdje na Božić, i da vidim ovoliko ljudi. Sat i po vremena ljubavi, pjesme, malog spektakla, mislim da je to ono što  zapravo svakome od nas treba”, kazao je on.

Grašo je napomenuo da se, tokom kovida, jako uželio živih svirki, nastupa na trgovima i kontakta sa publikom.

“To je bilo jedno veoma nejasno vrijeme, pogotovo za našu branšu, jer, kada je svijet zatvoren najmanje se razmišlja o muzici. Jednako tako, kada se sve otvorilo ljudi su shvatili koliko im nedostaje muzika. Tako da smo mi ove godine odradili oko 100 nastupa, i mogu slobodno reći da nikada više nismo radili”, rekao je on.