BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

30 Avgust 2023

Septembar u Portonovom u znaku Diznija i najljepše muzike iz crtanih filmova

U Portonovom je od početka godine organizovano preko 80 uspješnih događaja koji su uz standardnu ponudu rizorta privikuli stotine hiljada posjetilaca tokom ljetnje sezone, 30% više u odnosu na prošlu godinu. Program se nastavlja sve do sredine septembra, a uveliko se pripremaju i za decembrske aktivnosti i zimsku sezonu.

Više nego uspješnu sezonu koncertnih događaja, u Portonovom, zatvoriće 7. septembra čarobnim koncertom Crnogorskog simfonijskog orkestra koji će izvoditi pjesme iz najpopularnijih Diznijevih filmova kao poklon i velikima i malima. Kompanija Walt Disney slavi veliki rođendan 2023. godine, proslavlja 100 godina, a pod dirigentskom upravom istaknutog maestra Roberta Homena nakon Podgorice i Cetinja, jubilarni rođendan obilježiće se i u Portonovom. Publika će moći da uživa u kultnim melodijama iz Ljepotice i zvijeri, Pepeljuge, Male sirene, Aladina, Frozen, Enkanto, Pokahontas, Meri Popins i drugih crtanih, ali i filmova. Kao solisti na koncertu će nastupiti sopran Danijela Pintarić i tenor Josip Švagelj.

„Hercegnovski Strip Festival“ (HSF) održaće se po sedamnaesti put na više lokacija u Herceg Novom od 1. do 6. septembra 2023. godine, a ponedeljak, 4. septembar rezervisan je za program u Portonovom gdje će posjetioci imati priliku da posjete bogatu berzu stripa, dobiju besplatne crteže internacionalnih zvijezda stripa, crteže na majicama i uživaju u vrhunskom muzičkom programu. Program će biti organizovan od 16:00 na Vista trgu.

Ljetnju sezonu i ove godine u Portnovom zatvaraju organizacijom sportskog događaja koji izaziva sve veće interesovanje – Akvatlon. Ovgodišnji Portonovi Aquathlon II će biti organizovan 10. septembra, a prijave su otvorene i moguće na linku.

Kalendar događaja u Portonovom je dostupan na linku, a za više informacija možete kontaktirati events@portonovi.com.