BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Hercegnovski strip festival

POSEBNA GOSTOVANJA
KADA Ponedjeljak, 4. septembar
GDJE Portonovi Events and Conferences Venue
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

„Hercegnovski Strip Festival“ (HSF) održaće se po sedamnaesti put na više lokacija u Herceg Novom od 1. do 6. septembra 2023. godine. Festival ima neprekidnih šesnaest godina tradicije uspjeha i kotira se kao jedna od najprestižnijih smotri devete umjetnosti u Evropi. 

Ponedeljak, 4. septembar rezervisan je za program u Portonovom gdje će posjetioci imati priliku da posjete bogatu berzu stripa, dobiju besplatne crteže internacionalnih zvijezda stripa, crteže na majicama i uživaju u vrhunskom muzičkom programu.

U avgustu 2019. godine uspostavljena je saradnja između HSF i Portonovog, kada je na Trgu u naselju održana trodnevna izložba i radionice stripa, koje su vodili zvijezda Marvela Andrea Di Vito i direktor HSF-a Nikola Ćurčin. Saradnja je nastavljena prošle godine kada je Portonovi bio domaćin cjelodnevnog programa u okviru kojeg su odrađene 3 dvočasovne sesije crtanja sa 60 crtača, cjelodnevna berza stripova i 2 koncerta sjajnih bendova Empathy Soul Project i GIFT.

Na predstojeće sedamnaesto izdanje Festivala u Herceg Novi ponovo stiže preko 80 renomiranih svjetskih autora i velikih zvijezda stripa.