BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Hercegnovski strip festival

POSEBNA GOSTOVANJA
KADA Ponedjeljak, 4. septembar , 16:00 - 20:00
GDJE Events and Conferences Venue
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

„Hercegnovski Strip Festival“ (HSF) održaće se po sedamnaesti put na više lokacija u Herceg Novom od 1. do 6. septembra 2023. godine. Festival ima neprekidnih šesnaest godina tradicije uspjeha i kotira se kao jedna od najprestižnijih smotri devete umjetnosti u Evropi. 

Ponedeljak, 4. septembar rezervisan je za program u Portonovom gdje će posjetioci imati priliku da posjete bogatu berzu stripa, dobiju besplatne crteže internacionalnih zvijezda stripa, crteže na majicama i uživaju u vrhunskom muzičkom programu.

U avgustu 2019. godine uspostavljena je saradnja između HSF i Portonovog, kada je na Trgu u naselju održana trodnevna izložba i radionice stripa, koje su vodili zvijezda Marvela Andrea Di Vito i direktor HSF-a Nikola Ćurčin. Saradnja je nastavljena prošle godine kada je Portonovi bio domaćin cjelodnevnog programa u okviru kojeg su odrađene 3 dvočasovne sesije crtanja sa 60 crtača, cjelodnevna berza stripova i 2 koncerta sjajnih bendova Empathy Soul Project i GIFT.

Na predstojeće sedamnaesto izdanje Festivala u Herceg Novi ponovo stiže preko 80 renomiranih svjetskih autora i velikih zvijezda stripa.