BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

06 Jul 2023

Jul u znaku dobrih koncerata u Portonovom

Ljetna sezona u Portonovom počela je uspješno, a gosti su izuzetno zainteresovani za raznolike događaje koji se ovog ljeta održavaju u rizortu. Posjećenost od početka godine je za 30% veća nego prošle godine, a gosti dolaze iz svih krajeva svijeta.

Dinamična atmosfera, nova otvaranja i brojni događaji obilježiće i jul mjesec.

Od 13. do 16. jula najavljeni su koncerti na različitim lokacijama u Portonovom, a ulaz je slobodan za sve posjetioce. 13. jula na Trgu u naselju će nastupiti duo gitara Srđan Bulatović i Darko Nikčević, dok će posjetioci na Marina trgu zaplesati uz latino zvuke.

Na različitim lokacijama u rizortu istog dana posjetioci će vidjeti i nastupe Elegantnih dama na štulamaPerformansi će se održati u 20:30 na Trg u naselju, u 21:45 na Marina promenadi i od 23:00 na Vista trgu.

Dan kasnije, 14. jula publika na Marina trgu će pjevati hitove uz regionalnu zvijezdu Ninu Badrić.  U subotu, 15. jula na Trgu u naselju nastupiće DJ Lucke Dee uz pratnju violiniste Miloša Boškovića, a na Marina promenadi posjetioci će uživati uz popularni bend Detour.

Na Vista trgu 16. jula nastupiće lokalni bend VIS Tetra. 

Dodatno, svakog dana tokom jula zajedno sa Portonovi Beach klubom na Vista trgu održavaće se DJ sesije na otvorenom. Savršena prilika da se opustite, plešete i uživate uz pulsirajuće ritmove talentovanih lokalnih DJ-eva, a nastupi počinju u 20:30.

Pored navedenih u Portonovom se ovog ljeta održavaju raznovrsni događaji, od sportskih, koncerata i događaja za djecu, a čitav program možete pogledati na linku.

Za više informacija pišite na events@portonovi.com.

Portonovi-Resort-July-Concerts-Alt-tag