BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

DJ sesije na otvorenom

MUZIKA/KONCERTI
KADA 1. jul - 16. jul, 20:30 - 23:00
GDJE Vista Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Pridružite se našim uzbudljivim DJ sesijama na otvorenom ovog ljeta! Doživite naelektrisanu atmosferu sesija na otvorenom dok talentovani lokalni DJ-evi vrte zadivljujuće melodije na Vista trgu. Plešite cijelu noć i uronite u pulsirajuće ritmove pod očaravajućom mjesečinom.

Svakog dana do 16. jula, od 20:30 do 23:00, ove sesije nude savršenu priliku da se opustite i uživate u nezaboravnom noćnom izlasku.

Otkrijte različite muzičke žanrove, od pulsirajućih elektronskih ritmova do zaraznih hip-hop ritmova i melodija. Naša postava talentovanih DJ-eva će sastaviti dinamičnu listu, osiguravajući da postoji nešto za svačiji muzički ukus.

Bilo da ste iskusan plesač ili jednostavno uživate u zaraznoj energiji živahne publike, naše DJ sesije na otvorenom su vrhunsko ljetno iskustvo. Povedite svoje prijatelje i entuzijazam i pridružite nam se u nezaboravnoj noći muzike, plesa i čistog ljetnog blaženstva. Ne propustite!