BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
06.Septembar 2023

Gdje kupiti nekretninu na novom Mediteranu – Crnoj Gori?

U posljednje vrijeme, Crnu Goru često nazivaju novim Mediteranom, zahvaljujući njenoj ljepoti i predivnoj blagoj klimi, što svake godine privlači veći broj posjeta. Ova destinacija je odlična prilika za investiciju, jer doživljava svoj vrhunac kao turistička i destinacija za investicije. Sve više kupaca i investitora biraju ovu zemlju zbog kombinacije njenog šarma i pogodnosti i naravno – povrata na investiciju.Where to Buy a Property in the New Mediterranean – Montenegro_img_alt

Pogledajte spisak nevjerovatnih crnogorskih gradova sa tradicijom dugom vjekovima i predivnim pogledima na Jadran, koji su očarali i investitore i kupce: 

⦁  Kotor

Kotor je na Listi UNESCO zaštite i pruža brojne mogućnosti da se izgubite u očaravajućim istorijskim pričama. Ovo je popularna turistička destinacija sa brojnim istorijskim građevinama i nevjerovatnim pogledima na zaliv.

Here’s a list of Montenegro’s most incredible towns with centuries-long tradition and their stunning Adriatic views that have investors and buyers smitten: ⦁	Kotor  Kotor is a UNESCO World Heritage site that provides ample opportunities to get lost in its mesmerizing history tales. It is a popular tourist destination with numerous historic structures and amazing views of the bay.

⦁  Budva

Iako Budva ima prelijep i dobro očuvan stari grad, poznata je po modernim projektima i građevinama. Veliki broj posjetilaca dolazi u Budvu svake godine jer je ovaj grad slavna turistička destinacija poznata kao jedno od mjesta sa najboljim noćnim provodom.

⦁  Herceg Novi

Svrstan među 10 najljepših svjetskih gradova na obali na listi Time Out magazina, kao jedno od mjesta koja predstavljaju savršenu kombinaciju kulture i gradskih znamenitosti i mogućnosti za provođenje vremena u prirodi i blizu mora, Herceg Novi je poseban. Izgradnjom Portonovog, njegov značaj je podignut na viši nivo, sa rizortom svjetske klase koji brojnim luksuznim pogodnostima i bogatim kalendarom događaja privlači pažnju tokom cijele godine i umnogome dodaje na vrijednosti ponudi Herceg Novog.

⦁  Bar

Bar je poznata luka sa prelijepom klimom. On predstavlja izuzetak na crnogorskom primorju, jer se njegov stari grad ne nalazi na obali. U ovom gradu ćete naći ostatke različitih kultura koje su boravile na ovim prostorima, kao i jedno od najstarijih stabala masline na svijetu. 

Crna Gora je siguran izbor za investiciju, naročito ako se odlučite za nekretninu na obali u Herceg Novom. Kupci dobijaju brojne benefite od investicije na ovom mjestu – a vjerovatno je najvažnija ta što je visoka vrijednost zagarantovana. Nekretnine zadržavaju vrijednost i uvijek postoji potražnja, i kada se radi o iznajmljivanju i o kupovini. 

Ako želite najbolje što novcem može da se kupi, birajte Portonovi. Pogledajte našu ponudu nekretnina na obali sa luksuznim pogodnostima i pješčanom plažom. Ili izaberite iz naše ponude za iznajmljivanje da doživite novi Mediteran i vidite zašto je ovo najbolji izbor za vašu sljedeću investiciju. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još