BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
19.April 2023

ŠTA KUPCI TRAŽE KADA INVESTIRAJU U NEKRETNINU NA OBALI 2023.

Bilo kao investicija ili dom za odmor, nekretnine na obali su uvijek bile najtraženije. Svakako, pozicija uz plažu samo jedna je od stavki na spisku kakav svi kupci treba da imaju kako bi bili zadovoljni. Takođe, lokacija uz plažu može biti na nekom udaljenom, odsječenom mjestu, na primjer, a ključno je naći savršeno mjesto na jednako savršenoj lokaciji - mjesto na kojem ćete imati privatnost uz fleksibilnost da ste samo kratkim putovanjem udaljeni od svih većih evropskih destinacija.

Upravo to, i još mnogo toga, dobićete ako izaberete Portonovi, najljepšu lokaciju na jadranskoj obali:

Dio sigurne zajednice. Portonovi je prelijepi rizort u stilu naselja u Crnoj Gori, sigurnoj i stabilnoj mediteranskoj državi. Ušuškan u privatnosti nevjerovatno lijepog Bokokotorskog zaliva, rizort ima 24-satno obezbjeđenje. Ovdje ćete se osjećati sigurno u svako doba dana i noći, što je veoma značajna pogodnost na koju je lako navići.

Potpuno opremljene nekretnine spremne za useljenje. Da li ste upoznati sa bespotrebnim mučenjem i gubljenjem vremena koje je potrebno za angažovanje arhitekti i biranje namještaja za vaš dom? Ako jeste, još više ćete cijeniti što nudimo potpuno opremljene rezidencije na obali u koje možete odmah useliti. Zaljubićete se u prelijepu arhitekturu i udobnost posjedovanja svih modernih uređaja koji će vam biti nadohvat ruke. Ipak, ako uživate u opremanju, i ta opcija je dostupna.

Sjajna povezanost. Portonovi se nalazi na idealnoj lokaciji, što znači da je lako pristupačan i sa mora i sa kopna. Kada dođete ovdje, imaćete svijet na dlanu. Sa dva internacionalna aerodroma  u Tivtu (18 km) i Dubrovniku (33 km) u blizini, rizort je savršeno mjesto sa kojeg možete putovati gdje god želite.

Mjesto gdje će sve generacije uživati. Portonovi ima nešto za svakog. Prelijepe nekretnine uključuju jednosobne, dvosobne, trosobne i četvorosobne apartmane, duplekse i penthause, pogodne za parove, porodice svih veličina, ili grupe prijatelja. Dodatno, svi profili i generacije naći će zabavu unutar rizorta koji je poznat po ispunjenom kalendaru događaja, pažljivo osmišljenom tako da uključuje događaje posebno kreirane za djecu i odrasle.

Do sada bi trebalo da znate da je Portonovi adresa na kojoj treba biti – i postati vlasnik doma. Rizort nudi prilike kakve se ne mogu naći nigdje drugo. Ovdje će vam se investicija isplatiti, možete odabrati da živite u  Portonovom tokom jednog dijela godine, a tokom drugog se priključite našem programu za iznajmljivanje dostupnom vlasnicima domova. Tako ćete imati tim profesionalaca svjetske klase koji će upravljati vašom nekretninom, a vi nećete morati da brinete ni o čemu.

Nekretnina na obali kao investicija uvijek je dobar izbor, a naročito u Portonovom – rizortu koji ispunjava baš sve zahtjeve. Ne čekajte više – pogledajte našu sjajnu ponudu nekretnina i pronađite svoj novi dom!

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još