BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
03.Novembar 2023

Provedite zimske praznike i prazničnu sezonu u Crnoj Gori

Da li ste znali da je Crna Gora i zimska turistička destinacija? Zima je zapravo jedan od najljepših perioda da posjetite Crnu Goru. Možda se ne možete sunčati na plaži, ali postoje brojni drugi benefiti od posjete u ovo godišnje doba. Obala nije prepuna turista kao tokom ljeta; možete istraživati prelijepe gradove bez gužve, a cijene su niže nego ikad. Vrijeme na obali je često prijatno tokom dana, a noći su hladne. A ako želite pravo zimsko iskustvo, Crna Gora i za to ima sjajnu ponudu!

Portonovi-Blog-Winter-Holidays-in-Montenegro-Festive-Season-Skiing

Donosimo vam nekoliko predloga kako da uživate u Crnoj Gori tokom zime:

• Skijanje ili bordovanje u jednom od crnogorskih skijališta

Kolašin i Žabljak su pravi izbor ako ste zaljubljenik u zimu. Ova dva grada u ponudi imaju sve što je potrebno za idiličan zimski odmor. Kolašin ima dva ski centra na planini Bjelasici, kao i mnogobrojne moderne sadržaje. Žabljak ima jedan ski centar i dodatnu prednost što je u neposrednoj blizini prelijeog Nacionalnog parka Durmitor.

Možete ići na skijanje, ili samo provesti dan na snijegu, voziti se žičarom i uživati u sjajnim restoranima.

Portonovi-Blog-Winter-Holidays-in-Montenegro-Festive-Season (7)

• Nesmetano istraživanje gradova koji su inače prepuni turista

Gradovi na obali, kao što su Kotor i Budva, na granici su nepodnošljivog zbog gužve tokom ljeta. Kada se kruzer iskrca, može biti veoma teško uživati u svemu što ovi gradovi imaju da ponude. S druge strane, tokom zime, dijelićete nevjerovatne poglede sa svega par drugih posjetioca. Svi ljubitelji fotografije mogu ovo iskoristiti na najbolji mogući način, jer je daleko lakše fotografisati prelijepe pejzaže kada vam niko ne upada u kadar.

Portonovi-Blog-Winter-Holidays-in-Montenegro-Festive-Season-Christmas-Market

• Rezervišite smještaj u Portonovom i uživajte u tradicionalnim proslavama za kraj godine

Počevši od decembra, Portonovi je još ispunjeniji magijom, dok praznične lampice i ukrasi čine da izgleda kao mjesto iz bajke. Vaš odmor u prelijepom rizortu biće ispunjen raznovrsnim prazničnim događajima za sve uzraste i interesovanja. Gosti i posjetioci su pozvani da isprobaju kutke za fotografisanje, posjete čarobne kućice prazničnog bazara, zabavne kutke za djecu, nastupe bendova i DJ-eva i još mnogo toga!

Portonovi-Blog-Winter-Holidays-in-Montenegro-Festive-Season-Food-Culinary-Delicacies

• Uživajte u preukusnoj crnogorskoj kuhinji

Crna Gora je poznata po svojoj bogatoj i ukusnoj hrani - ovdje nećete biti gladni. Crnogorska kuhinja je savršena za hladne zimske dane kada samo želite da uživate u bogatim gulašima, pecivima, grilovanom mesu i pečenju. Naravno, na obali možete probati ribu i plodove mora, ali i ponudu tradicionalnih crnogorskih jela od mesa, krompira i sira.

Portonovi-Blog-Winter-Holidays-in-Montenegro-Festive-Season (5)

Dajte šansu Crnoj Gori tokom zime jer će vam se sigurno svidjeti! Uživajte u mirnijem, a ipak odmoru ispunjenom događajima na obali, ili doživite pravu zimu u sjevernom dijelu države, koja može da ponudi sve, na maloj udaljenosti. I more i planine su prelijepe i treba ih posjetiti i ljeti i zimi za potpuno jedinstvena iskustva.

U pravu su kada kažu da nikada nije prerano da počnete sa planiranjem praznične sezone, naročito ako vam je želja da posjetite Portonovi, gdje praznična zabava čeka iza svakog ćoška. Iskoristite naše zimske ponude za iznajmljivanje i rezervišite sada. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još