BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
15.Novembar 2023

Praznična sezona u Portonovom za magične uspomene stvorene da traju

Sezona praznika je posebno doba godine kada se porodice i prijatelji okupljaju i treba je iskoristiti za stvaranje novih uspomena koje ćete pamtiti do kraja života. A gdje bolje nego u prelijepom rizortu na obali mora u kojem je svaka praznična sezona ispunjena magijom? Spremite se za nezaboravno iskustvo jer ćete u Portonovom naći sve što vam je potrebno za najbolji početak godine i još mnogo toga uz prazničnu sezonu koja će trajati od 2. decembra do 7. januara.

Portonovi_Resort_Festive_Season_Festive-Market-resize-6_result

Pogledajte koje događaje ne smijete propustiti ove godine:

Radost Portonovi prazničnog bazara

Sa prazničnim kućicama oko najveće novogodišnje jelke, od 23. decembra do 7. januara, Portonovi praznični bazar biće mjesto koje odiše pravom zimskom prazničnom čarolijom. Svi posjetioci uživaće u ukusnoj hrani, toplim napicima i preukusnim slatkišima dostupnim na prazničnim kućicama. Ko tokom zime može reći ne čaši savršeno začinjenog kuvanog vina?

555890464-portonovi_resort_festive_season_festive-market-resize-1

Podstaknite svoj praznični duh uz koncerte i muzičke večeri

Kako bolje proslaviti nego na pravoj zabavi? Praznična sezona u Portonovom ispunjena je muzičkim događajima zbog kojih ćete biti u pravom raspoloženju za slavlje. Marina trg u Portonovom ugostiće senzacionalne koncerte 16 dana zaredom, uz brojne svjetske, regionalne i lokalne umjetnike i DJ-eve. Nemojte propustiti: Michael Jackson Tribute Band, simfonijski orkestar koji će izvoditi hitove iz '80-ih, Burak Yeter, Ida Prester & Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, Tijana Bogićević, Marijana Zlopaša, Elemental i mnogi drugi!

555890472-portonovi_resort_festive_season_festive-market-resize-2

Zakoračite u svijet svjetlucavih dekoracija

Unesite malo magije u svoj život i provedite praznike u Portonovom. Dok šetate kroz rizort, odmah će vam biti jasno da svaki ćošak krije prazničnu radost, jer počevši od Ceremonije paljenja lampica na novogodišnjoj jelci, cijeli rizort će blistati i sijati u magičnim bojama, i ovo će biti najljepša zimska zemlja čuda. Dekoracije kao iz bajke zadiviće svakog. Dođite i uvjerite se!

555890483-portonovi_resort_festive_season_festive-market-resize-3

Zabava u zimskoj zemlji čuda za djecu

U Portonovom, djeca su naši omiljeni gosti i praznična sezona nije izuzetak. Rizort će postati zimska zemlja čuda za djecu koja će imati priliku da uživaju u prazničnoj magiji, uz predivno ukrašene kutke za fotografisanje. Čaroliju će upotpuniti specijalna pojavljivanja Djeda Mraza, Sniježne kraljice i drugih!

555890496-portonovi_resort_festive_season_festive-market-resize-4

Praznična sezona je vrijeme za stvaranje uspomena, vrijeme provedeno sa voljenim osobama i uživanje u predivnim stvarima koje ovo posebno doba godine nosi sa sobom. Prelijepi Portonovi je savršena destinacija da stvorite jedinstvene i čarobne uspomene. Sa nevjerovatnim kalendarom događaja, svi uzrasti će se zabaviti, a možemo garantovati da ćete dugo pamtiti magično vrijeme koje ste proveli ovdje.

555890459-portonovi_resort_festive_season_festive-market-resize-5

Zaslužujete da provedete praznike na najbolji mogući način, iskoristite sada našu Specijalnu zimsku ponudu za iznajmljivanje i rezervišite boravak sa posebnim cijenama i pogodnostima!

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još