BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

ZA SOFISTICIRANA OČEKIVANJA

NAZAD NA GODIŠNJI KALENDAR DOGAĐAJA

Ceremonija paljenja lampica na novogodišnjoj jelci

POSEBNA GOSTOVANJA
KADA Subota, 2. decembar
GDJE Marina Square
VIŠE INFORMACIJA

events@portonovi.com

Doživite magiju praznične sezone na Ceremoniji paljenja lampica na novogodišnjoj jelci koja će obasjati Marina trg u Portonovom u subotu, 2. decembra, sa početkom u 18.00 sati. Svi već željno iščekujemo ovaj sjajni događaj koji uvijek privuče raznovrsnu publiku svih uzrasta, od najmlađih do nastarijih.

Proslava obećava nezaboravno veče dok će vazduh biti ispunjen anđeoskim glasovima dječjih horova D-moll i Boka School International, koji će izvoditi praznične pjesme i regionalne hitove.

Magija praznične sezone nastaviće se sa cirkuskim animatorima na štulama, dok će pojavljivanje Djeda Mraza i Sniježne Kraljice unijeti magiju u ovaj događaj. Očaravajući performans vatrenih violina zadiviće publiku. Pridužite nam se na nezaboravnoj večeri ispunjenoj radošću i slavljem.
Ulaz je besplatan.