BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
31.Avgust 2023

Pogodnosti u Portonovom zbog kojih ćete se osjećati kao zvijezda

Želite da unaprijedite svoj stil života? Zaslužujete to. Odaberite nekretninu u Portonovom, ovdje ćemo ispuniti sve vaše uslove, i još mnogo toga. Prepustite se i dozvolite sebi da uživate u vrhunskim pogodnostima koje su dostupne kao dio pogodnosti za vlasnike domova. Ovo je prilika za investiciju koja ispunjava snove – ako želite da provodite samo dio godine ovdje, naš program za iznajmljivanje dostupan vlasnicima domova će vam dozvoliti i da ostvarite povrat na investiciju. Naš profesionalni tim će preuzeti sve obaveze, ostavljajući vas bez ijedne brige o vašoj nekretnini.Portonovi Amenities That Will Make You Feel Like a Superstar_img1_alt

Druge premium pogodnosti za životni stil u kojem ćete uživati, a koje su dio ekskluzivnih Portonovi nekretnina na obali:

Plažni bar na pješčanoj plaži

Uživajte u opuštenom piću i mezi u ekskluzivnom plažnom klubu na našoj pješčanoj plaži, sa dodatnom prednošću što ćete uživati u jednom od najljepših pogleda u Evropi. Počastite se jednim od ukusnih koktela i ispijajte ga polako dok uživate u nevjerovatnom pogledu na zalazak sunca. Rezervacije nijesu potrebne, jednostavno platite ulaznicu kada stignete.

Portonovi Amenities That Will Make You Feel Like a Superstar_img2_alt

Konsijerž & Lajfstajl vama na raspolaganju

Počastvovani smo da u svakom trenutku odgovorimo na sve vaše potrebe. Naš izuzetno profesionalni konsijerž tim sa znanjem više jezika dostupan je u svako doba dana da odgovori na sve vaše zahtjeve i učini vaš život što opuštenijim. Od planiranja putovanja do rasporeda i hotelskih i restoranskih rezervacija, na raspolaganju su za sve što vam može zatrebati.

Portonovi Amenities That Will Make You Feel Like a Superstar_img3_alt

Zdravlje i fitnes

Vaša dobrobit je u centru pažnje u Portonovom i ovdje će vam biti lako da se posvetite svom umu, tijelu i duši. Uz Portonovi Trening studio – vrhunsku teretanu i fitnes centar, teniski klub i bazen na otvorenom, imaćete sve što vam je potrebno za aktivan i zdrav životni stil. Ako vam je potrebna relaksacija i podmlađivanje, i za to imamo sjajan izbor – Chenot Espace Wellness spa – mjesto na kojem će vam naše izuzetno kvalifikovano osoblje pomoći da izaberete jedan od najboljih spa tretmana koje ste doživjeli.

Portonovi Amenities That Will Make You Feel Like a Superstar_img4

Privatne večere

Bilo da vam je potrebno nešto savršeno za posebnu priliku ili samo želite da doživite vrhunsko gastronomsko iskustvo u jedinstvenom okruženju, usluga privatne večere je pravi izbor za vas. Možete uživati u jelima iz bilo kojeg restorana ili kafića u Portonovom, u ekskluzivnom okruženju. Savršeno za posebnu priliku i nezaboravne uspomene.

Portonovi Amenities That Will Make You Feel Like a Superstar_img5

Životni stil je stvar izbora i uvijek treba da birate ono što vas čini srećnim. Portonovi životni stil će vam donijeti radost i novi pogled na život. Sve je lakše kada živite život punim plućima uz luksuzne pogodnosti u predivnom mediteranskom okruženju.Portonovi Amenities That Will Make You Feel Like a Superstar_img6

Pogledajte našu ponudu nekretnina i nađite nekretninu koja se poklapa sa vašim stilom i potrebama. Ako volite da idete na sigurno i želite prvo da vidite kakav je osjećaj provoditi vrijeme ovdje i zaljubiti se u Portonovi, pogledajte našu ponudu za iznajmljivanje i napravite rezervaciju. 

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još