BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
01.Avgust 2023

NAJINSTAGRAMIČNIJA MJESTA U PORTONOVOM OVOG LJETA

Portonovi je poznat po luksuznim rezidencijama i marini svjetske klase, a da li ste znali da tokom boravka ovdje možete napraviti nezaboravne uspomene i još ljepše fotografije?

Kako društvene mreže nastavljaju da evoluiraju, igraju sve veću ulogu u našim životima, a Instagram je postao veoma značajna alatka za sve putnike koji žele da dokumentuju i podijele svoje avanture sa svijetom. Bilo da pripadate iskusnim putnicima koji traže nove i uzbudljive destinacije za istraživanje, ljubiteljima društvenih mreža koji traže savršenu pozadinu za sljedeću objavu, ili samo običnim ljudima koji žele da naprave lijepu fotografiju za uspomenu – Portonovi je pravo mjesto za vas:

1. Skulpture

Sve skulpture u Portonovom su djelo nagrađivane poljske umjetnice Malgorzate Čodakovske. „Zabava na izvoru“, „Mala balerina“ i „Anđeo“ su skulpture u bronzi, u kojima voda igra značajnu ulogu, jer čini da izgledaju živo. Samo pogledajte ove fotografije, osjećate li se pozvano da zaplešete sa njima?

 Najbolje vrijeme za fotografiju: Rano ujutro, dok sunce obasjava ova umjetnička djela.

2. Krila u Portonovi marini

Da li ste se ponekad zapitali kako bi bilo da imate krila i slobodu da odletite gdje god poželite? Svi smo. Ovog ljeta, u Portonovom snovi postaju stvarnost. Prošetajte Marina promenadom i iskoristite priliku da probate krila. Sigurno ćete napraviti spektakularne fotografije!

Najbolje vrijeme za fotografiju: Uveče, kada su krila osvijetljena.

3. Skulptura na Vista trgu

Savršena slika pored mora je obavezna, a u Portonovom ćete imati više nego dovoljno prilika da je napravite. Metalna skulptura na Vista trgu će biti veličanstven rekvizit za neočekivan umjetnički detalj i ovo može postati važe omiljeno mjesto za fotografisanje. Ako budete imali sreće, možda ćete čak uhvatiti i kruzer u prolazu. Sa pravim opisom zvuči kao nezaboravna objava, zar ne?

Najbolje vrijeme za fotografiju: Skulptura je naročito lijepa ujutro i predveče.


4. Ulice rizorta

Kada posjetite Portonovi, mediteranska umjetnost življenja postaće sinonim za rizort. Sve što ste čuli o njemu će imati smisla. Suština je u uživanju u jednostavnim stvarima u životu. Prošetajte kroz rizort, istražite skrivene ćoškove i prelijepo mediteransko bilje, prođite ispod jednog od predivnih lukova i zamislite želju. I, naravno, napravite fotografiju.

Najbolje vrijeme za fotografiju: Tokom dana – dnevna svjetlost je odlična za fotografisanje.


5. Stepenice

Stepenice u Portonovom bile su tema nekih od najglamuroznijih magazina, a obožavaju ih i mnogi influenseri, pa su tako postale poznato mjesto. Predstavljaju savršeno mjesto za savršenu fotografiju. Prelijepe i danu i noću, zgodne koju god pozu da zauzmete, stepenice u rizortu su mjesto na kojem ne smijete propustiti da se slikate.

Najbolje vrijeme za fotografiju: Bilo koje doba dana ili noći.

Mi smo naveli samo pet predloga – prava zabava je u otkrivanju ostalih. Nećete biti razočarani i kladimo se da će vam kamera raditi sve vrijeme. Istražite našu ponudu za iznajmljivanje da doživite prelijepi rizort. Uspomene odavde traju, sa dodatnim benefitom nevjerovatnih fotografija koje su najbolji suvenir. Ne zaboravite da nas tagujete @portonovi i #MyPortonoviSummerPhoto, za mogućnost da podijelimo baš vašu fotografiju na našem zvaničnom profilu.

Dođite u Portonovi i uživajte u odmoru savršenom za Instagram. Bilo da izaberete da provedete vrijeme ovdje tokom ljeta ili zime, uslikaćete uspomene za cijeli život. Rezervišite sada i ispunite sve ovo!

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još