BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
14.Avgust 2023

TRAŽITE KUĆU NA PLAŽI KOJA ĆE VAM POMOĆI U BALANSIRANJU PRIVATNOG I POSLOVNOG ŽIVOTA? POTRAGA JE ZAVRŠENA!

U današnjem svijetu, svi težimo ka postizanju ravnoteže između posla i privatnog života. I to nam je svima teško. Tajna je u pronalaženju idealnog mjesta koje sve olakšava. To mjesto je Portonovi rizort – savršeno okruženje za sve profesionalce i digitalne nomade, sa svim pogodnostima nadohvat ruke kada se radi o radu na daljinu. A šta je savršenije od mediteranskog života u nekretnini uz plažu?

Pogledajte zašto su nekretnine u Portonovom savršeno rješenje i sjajna prilika za investiciju.

Prostrane rezidencije u kojima možete osmisliti svoju kancelariju – napravite kućni studio.

Slike možda nekad mogu da prevare, ali kada dođete u Portonovi i vidite sve uživo, bićete zadivljeni. Nekretnine u Portonovom nijesu samo prelijepe već imaju i sve pogodnosti. Svaki detalj je na svom mjestu s razlogom. Rezidencije takođe mogu da se prilagode tako da ispunjavaju sve vaše potrebe – možete napraviti kancelariju kod kuće u skladu sa svojim željama, sa dodatnim benefitom pogleda koji oduzima dah.

Mnoštvo kafića i mjesta pogodnih za rad na daljinu. 

Bez obzira na to koliko volite svoju kancelariju, svima je ponekad potrebna promjena. Uvijek je osvježavajuće promijeniti okolinu i Portonovi će vam pružiti brojne izbore, tako da svakog dana možete mijenjati mjesto za rad, ukoliko vam to pomaže sa produktivnošću.

Svi servisi na vašem pragu, tako da se možete koncentrisati na posao.

U Portonovom, ne morate da brinete ni o čemu. Vlasnicima domova dostupni su svi servisi i pogodnosti koje vam mogu pasti na pamet. Od vešeraja do supermarketa i apoteke – sve što vam je potrebno je nadohvat ruke.

Na hiljade opcija za pauze koje inspirišu. 

Brojne opcije za rad su dostupne, ali postoji i jednako mnogo onih koje će vam pomoći da napunite baterije. Nalazite se na obali mora, a to samo po sebi predstavlja svojevrstan oporavak. Dopustite sebi da vas ponese miris mora ili se izgubite u predivnom pogledu. Ako ste više za aktivnu pauzu, možete otići na plivanje u moru ili na džoging duž Marina promenade.

Ulaganje u nekretninu u Portonovom nije samo sjajna prilika za ulaganje. To je i dugoročna investicija koja će unaprijediti vaš životni stil, od koje ćete dobiti najbolji povrat od investicije – sveukupnu dobrobit. Lakše je raditi kada se osjećate opušteno i srećno, a sa luksuznim pogodnostima i svim što Portonovi ima u ponudi – ovdje ćete živjeti najbolji život.

Danas je dan da napravite pozitivnu promjenu – pogledajte našu ponudu nekretnina i otpočnite svoj savršeno balansirani život. Ako biste više voljeli da prvo doživite rizort i zaljubite se u njega, možete pogledati ponudu za iznajmljivanje.

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još