BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
05.decembar 2023

Kako Portonovi ispunjava sve uslove u investicionim trendovima za rizorte mješovitog sadržaja – 7 razloga da postanete vlasnik doma u Portonovom

Donošenje odluka može biti prilično izazovno, svi potencijalni kupci to znaju. Treba uzeti u obzir brojne faktore, od lokacije do pogodnosti, da ne pominjemo investicioni potencijal i lične preferencije. Svi ozbiljni investitori/kupci bi trebalo već da znaju za listu prestižnog Savills izvještaja, a koju treba uzeti u obzir prije investiranja u nekretninu na obali. I pogađajte – Portonovi ispunjava sve uslove!

Portonovi-Blogs-Portonovi-Ticks All-Boxes-in-Development-Trends (4)

Pogledajte 7 najvažnijih razloga da postanete vlasnik doma u Portonovom:

1. Iskustvo holističkog životnog stila

Portonovi je rizort mješovitog sadržaja koji će postati vaš savršeni drugi dom, ne samo zbog luksuznih rezidencija na obali mora, već zato što ćete ovdje naći sve što vam je potrebno za u potpunosti relaksirani mediteranski životni stil u rizortu koji kombinuje rezidentalne, hotelske i komercijalne elemente kako bi vam pružio najbolje iskustvo.

Portonovi-Blogs-Portonovi-Ticks All-Boxes-in-Development-Trends-Holistic-Lifestyle-Experience

2. Wellness pogodnosti

Wellness je sve popularniji pa su i takve pogodnosti došle u prvi plan, a Portonovi ima sjajnu wellness ponudu. Od Chenot Wellness Spa centra svjetske klase sa medicinskim tretmanima, do teretane Portonovi Training Studio, vođenje računa o zdravlju neće biti samo obaveza, već prijatno i zabavno iskustvo kojem ćete se radovati svakog dana.

Portonovi-Blogs-Portonovi-Ticks All-Boxes-in-Development-Trends-Wellness-Amenities

3. Održivost

Kako ste, vjerovatno s punim pravom, zabrinuti za životnu sredinu i tražite investicionu priliku sa održivim karakteristikama, ne tražite dalje – našli ste je. Dodatni benefit je to što je Portonovi sagrađen od prirodnih materijala koji se stapaju sa prelijepom prirodom koja ga okružuje.

4. Kancelarijski prostor

Sa porastom rada na daljinu desio se porast u potražnji nekretnina koje uključuju prostor za kancelariju, a naše nekretnine na obali će se transformisati u sve što vam može biti potrebno. Možete prilagoditi i opremiti kancelariju kako vam najviše odgovara, a mi garantujemo da ćete imati najljepši pogled za najviši nivo produktivnosti.

Portonovi-Blogs-Portonovi-Ticks All-Boxes-in-Development-Trends-Office Space

5. Život na otvorenom

Kada je u pitanju drugi dom, od ogromnog značaja je da prostor na otvorenom bude jednako impresivan. A Portonovi još jednom prevazilazi standarde. U Portonovom se život živi na otvorenom. Terase i privatni i zajednički bazeni u našim rezidencijama biće mjesta na kojima ćete provoditi najviše vremena, okruženi bujnim zelenilom. Ovi prostori takođe su su sjajni za druženja!

2023 04 Portonovi by Djordje Zivaljevic Spring-Summer Hires (155)

6. Opremljene nekretnine

Potpuno opremljene nekretnine su popularnija opcija, i s dobrim razlogom. Razumijemo da većina kupaca želi da počne da uživa u svojoj novoj nekretnini odmah, pa su naše rezidencije potpuno namještene i opremljene svim modernim uređajima. Svakako, ako želite da se posvetite uređenju, i ta opcija je dostupna.

Portonovi-Blogs-Portonovi-Ticks All-Boxes-in-Development-Trends-Key-Properties

7. Povezanost sa prirodom

Zajednički prostori u Portonovom kombinuju prirodne elemente, stapajući se s okolinom u kojoj je rizort smješten i prirodom koja ga okružuje. Izgleda kao nastavak nevjerovatne prirodne ljepote u kojoj se nalazi.

Portonovi-Blogs-Portonovi-Ticks All-Boxes-in-Development-Trends-Nature-Integration

Portonovi zaista ispunjava i najzahtjevnije kriterijume kada se radi o kvalitetu izgradnje i efikasnosti upravljanja. Rizort ima raznovrsnu ponudu pogodnosti i iskustava na istoj lokaciji, podižući koncept rizorta mješovitog sadržaja na viši nivo, jer benefiti za vlasnike domova ispunjavaju sve potrebe i dodaju na vrijednosti same investicije.

Portonovi-Blogs-Portonovi-Ticks All-Boxes-in-Development-Trends-Sustainability

Kako su svi uslovi uspunjeni, ovo je vaš znak – pogledajte našu ponudu nekretnina i investirajte u nekretninu u Portonovom sada – to će biti najbolja odluka vašeg života!

PRIJAVITE SE AKO STE ZAINTERESOVANI

Pročitajte još