BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Proljećna saga Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

HVALA ŠTO STE SA NAMA PODIJELILI INTERESOVANJE ZA NEKRETNINE U PORTONOVOM.

Naš savjetnik za nekretnine će Vas kontaktirati. Pratite nas na društvenim mrežama – budite u toku sa svim novostima u Portonovom.
Novosti iz Portonovog

Posljednje vijesti

Vijesti
27 Mart 2023

Portonovi, uzbudljiv proljećni program pod nazivom ''Proljećna saga''

Nakon veoma uspješne Praznične sezone, Portonovi priprema uzbudljiv set događaja kojima se ozvaničava početak sezone i ljepših, sunčanih dana.

Pročitajte cijelu priču
Vijesti
02 Mart 2023

Intervju izvršnog direktora za Vodič Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori 2023

Nakon perioda nepredvidivosti, radujemo se godini 2023. kao prilici za putovanja i istraživanja. Bogatiji za lekcije naučene tokom prethodne tri godine, naš tim je spreman da ovu godinu učini još uzbudljivijom. Praznična sezona u Portonovom je bila svojevrstan uvod iz kojeg se moglo vidjeti šta sve možemo. Tako je Portonovi praznična sezona bila uzbudljiv prikaz za ono što nam slijedi u mjesecima koji dolaze. Sa nestrpljenjem očekujemo nove zanimljive goste, koji mogu očekivati predivna iskustva i nezaboravne uspomene.

Pročitajte cijelu priču