BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

HVALA ŠTO STE SA NAMA PODIJELILI INTERESOVANJE ZA NEKRETNINE U PORTONOVOM.

Naš savjetnik za nekretnine će Vas kontaktirati. Pratite nas na društvenim mrežama – budite u toku sa svim novostima u Portonovom.
Novosti iz Portonovog

Posljednje vijesti

Vijesti
02 Mart 2023

Intervju izvršnog direktora za Vodič Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori 2023

Nakon perioda nepredvidivosti, radujemo se godini 2023. kao prilici za putovanja i istraživanja. Bogatiji za lekcije naučene tokom prethodne tri godine, naš tim je spreman da ovu godinu učini još uzbudljivijom. Praznična sezona u Portonovom je bila svojevrstan uvod iz kojeg se moglo vidjeti šta sve možemo. Tako je Portonovi praznična sezona bila uzbudljiv prikaz za ono što nam slijedi u mjesecima koji dolaze. Sa nestrpljenjem očekujemo nove zanimljive goste, koji mogu očekivati predivna iskustva i nezaboravne uspomene.

Pročitajte cijelu priču
Vijesti
16 februar 2023

Portonovi marina kandidat za najbolju marinu 2023. godine

Portonovi marina svjetske klase smještena u ekskluzivnom Portonovi rizortu nominovana je za prestižnu nagradu za najbolju marinu 2023. godine od strane The Yacht Harbour asocijacije (TYHA).

Pročitajte cijelu priču