BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..

Idealan odmor u julu - Sunce, more i koncerti

Ako tražite zaista raskošan i miran odmor, možete izabrati jedan od izuzetnih jednosobnih apartmana u Portonovom. Za one koji traže dugo priželjkivani bijeg, ekskluzivno od 10. do 17. jula imamo neodoljivu ponudu namijenjenu za dvije odrasle osobe.

Doživite luksuz u našem savremenom smještaju, koji podrazumijeva zadivljujuće apartmane u poznatom Portonovi rizortu, a tokom boravka možete otkriti i potpuni spokoj kroz 30-minutnu relaks masažu za svakoga od gostiju.

Naš paket nadilazi izuzetan smještaj i podmlađujuće masaže. Započnite svoje jutro odličnim doručkom, nakon čega slijedi pristup osvježavajućem vanjskom bazenu i najmodernijim sadržajima u teretani. Ne morate brinuti o parkingu - osiguraćemo vam parking mjesto u bezbjednoj garaži za vašu udobnost. Osim toga, uživajte u ekskluzivnosti privatne Portonovi plaže, zajedno sa ležaljkama rezervisanim isključivo za vaše uživanje.

 Ovaj izvanredni paket dostupan je po posebnoj cijeni od samo 496 EUR za noć. 

Proslavite život i svaku priliku da budete sa svojim voljenima i stvarate prelijepe uspomene.Rezervišite odmor  u Portonovom u jednom od luksuznih apartmana sa predivnim pogledima obasjanim mediteranskim suncem!

Ne dozvolite da ova nevjerovatna ponuda izmakne! Iskoristite ovu posebnu ponudu da sebi i svojoj voljenoj osobi priuštite zaista nezaboravno iskustvo odmora u Portonovom. 

stay@portonovi.com; +382 67 932 999.